READING

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση δεινοσαύρων στον...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση δεινοσαύρων στον Ελληνικό Κόσμο!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση δεινοσαύρων στον Ελληνικό Κόσμο!

Στη Χώρα των Δεινοσαύρων

 

Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου

 

Καλώς ήρθατε στη χώρα των δεινοσαύρων! Περπατήστε ανάμεσα σε προϊστορικούς γίγαντες που κινούνται, ανοίγουν διάπλατα το στόμα τους και κινούν απειλητικά τις ουρές τους. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τη νέα διαδραστική έκθεση «Στη Χώρα των Δεινοσαύρων» που δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από αυτό που λέει ο τίτλος της!

Ανακαλύψτε τον γιγαντιαίο Στεγόσαυρο, τον επιβλητικό Τρικεράτοπα, τον φυτοφάγο Αγκυλόσαυρο, τον ιπτάμενο Πτερανόδοντα, την καλή «μαμά σαύρα» Μαιασαύρα και πλήθος άλλων και ταξιδέψτε στα προϊστορικά χρόνια με τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη.

30 εκθέματα δεινοσαύρων, πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος, προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους ένα γοητευτικό, συναρπαστικό και παράλληλα επιμορφωτικό θέαμα. Η έκθεση είναι κατάλληλη για επισκέπτες όλων των ηλικιών και αποτελεί ιδανική έξοδο για όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες της διαδραστικής έκθεσης, που φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον φανταστικό κόσμο αυτών των μοναδικών πλασμάτων που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Η νέα έκθεση παρουσιάζει με συναρπαστικό τρόπο πληροφορίες για τον τόπο όπου ανακαλύφθηκε ο κάθε δεινόσαυρος, την περίοδο που έζησε, τα ανατομικά γνωρίσματα και τις ιδιαιτερότητές τους. Παράλληλα, μαθαίνουμε με τι τρέφονταν, καθώς και επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την εξέλιξή τους. Είστε έτοιμοι να περπατήσετε στα γιγαντιαία χνάρια τους και να ανακαλύψετε τον κόσμο τους;

Η ομάδα των μουσειοπαιδαγωγών του «Ελληνικού Κόσμου» σχεδίασε και πραγματοποιεί στο πλαίσιο της έκθεσης παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιμορφωτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα για τα τεράστια αυτά ερπετά, αλλά και για την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η έκθεση βρίσκεται στο κτήριο 1.

 

Ωράριο λειτουργίας

http://timetable.hellenic-cosmos.gr/

 

Τηλ. πληροφοριών (Δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση)

212 254 0000

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Οικογενειακό 4 ατόμων: 20 ευρώ

Συνδυαστικό εισιτήριο για την έκθεση «Στη Χώρα των Δεινοσαύρων» και για προβολή στη «ΘΟΛΟ»: 10 ευρώ *ισχύει για τις προβολές «Τιτάνες στην εποχή των παγετώνων», «Δαρβίνος το μυστήριο της φύσης» και «Κατακτώντας τους ουρανούς».

Διαβάστε περισσότερα εδώ


RELATED POST

Θα χαρώ να διαβάσω το σχόλιο σου!

INSTAGRAM
KNOW US BETTER
Αρέσει σε %d bloggers:
More in Βόλτα, Μουσείο
Μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά ΜΕ και ΧΩΡΙΣ δυσκολίες!

Το ‘Πάρκο Χαράς: Ένα πάρκο για όλους’ και η ‘Challedu- Play/Explore/Discover’ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση σχεδιασμένη ώστε να...

Close
© Copyright 2015, All Rights Reserved.

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με εξαίρεση εκείνες στις οποίες ρητώς αναφέρονται οι πηγές) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Παιχνιδάκι.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους (μερική ή ολική) και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού.
Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Developed by websiteSTORY.gr