Ο κουρέας της Σεβίλλης

Πριν λίγες μέρες διάβασα στο infokids.gr  ότι διοργανώνουν παράσταση με την Κάρμεν Ρουγγέρη για τις οικογένειες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Χωρίς να το σκεφτώ έκλεισα αμέσως θέσεις και μια ευγενέστατη κοπέλα με πληροφόρησε ότι αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα και είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).

Σήμερα λοιπόν ήταν η μεγάλη μέρα! Τα μικρά ανυπομονούσαν από το πρωί και όταν πια μπήκαμε στο θέατρο Κιβωτός η χαρά τους ήταν απίστευτη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το θέατρο γέμισε από κόσμο και τσάντες και όλοι μαζί γίναμε μια γροθιά για την Αγκαλιά! Γιατί το να προσφέρεις είναι υπέροχο, το να μαθαίνεις όμως και τα παιδιά σου να προσφέρουν είναι κάτι που σου δίνει ελπίδα και στις μέρες μας την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Η παράσταση ξεκίνησε και εμείς (όλοι μας) με μια λέξη ενθουσιατήκαμε! Μικροί και μεγάλοι ενθουσιαστήκαμε!

Τα σκηνικά φοβερά , τα κουστούμια υπέροχα, η μουσική μαγική , οι ηθοποιοί γεμάτοι ενέργεια και η Κάρμεν Ρουγγέρη , η αγαπημένη Κάρμεν Ρουγγέρη γεννημένη για αυτό που κάνει!

Μόλις τελείωσε η παράσταση τρέξαμε στη σκηνή και δεν χάσαμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες!

Και λίγο πριν φύγουμε πήραμε και το αυτόγραφο μας

9a

10a

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ

Καλή διασκέδαση!

imageedit_1_4344948209


RELATED POST

Θα χαρώ να διαβάσω το σχόλιο σου!

INSTAGRAM
KNOW US BETTER
Αρέσει σε %d bloggers:
More in Twins, Βόλτα, Θέατρο
Φτιάχνουμε κάρτα για τη νονά

Ο Γιώργος και η Ζωή έχουν 2 νονές, μα τι νονές! Τις αγαπάμε πολύ και μας αγαπούν. Φέτος αποφασίσαμε λοιπόν...

Close
© Copyright 2015, All Rights Reserved.

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με εξαίρεση εκείνες στις οποίες ρητώς αναφέρονται οι πηγές) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Παιχνιδάκι.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους (μερική ή ολική) και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού.
Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Developed by websiteSTORY.gr