Τα θεραπευτικά αλογάκια Gentle Carousel & η PLAYMOBIL στο River West

Τα θεραπευτικά αλογάκια της Gentle Carousel και η PLAYMOBIL 1.2.3 στο River West

Tα αλογάκια «μινιατούρες» της Gentle Carousel

και η PLAYMOBIL 1.2.3 στο RIVER WEST.

Mία υπέροχη εκδήλωση το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 11:30-13:30!

Η PLAYMOBIL 1.2.3 σας προσκαλεί στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, στο επίπεδο 3 , μπροστά από το κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, να γνωρίσετε από κοντά τα θεραπευτικά αλογάκια “μινιατούρες” και να ενημερωθείτε για τους σκοπούς του Gentle Carousel Greece που προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες: δύναμη ψυχής, κίνητρο, συντροφιά, ελπίδα και μοναδικές στιγμές ανεκτίμητης χαράς σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η PLAYMOBIL 1.2.3, η διαχρονική και η πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιχνιδιών για παιδάκια 18 έως 36 μηνών στηρίζει έμπρακτα το έργο του GENTLE CAROUSEL MINIATURE THERAPY HORSES. Η σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 είναι ειδικά σχεδιασμένη για την τρυφερή νηπιακή ηλικία και τα ευαίσθητα μικρά χεράκια. Τα φωτεινά χρώματα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και οι άκρες των παιχνιδιών είναι στρογγυλεμένες. Κατασκευασμένα από την PLAYMOBIL με τη μεγαλύτερη φροντίδα για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Την ίδια ανάγκη για φροντίδα και απλόχερη αγάπη στα παιδάκια που το έχουν ανάγκη δίνουν και τα θεραπευτικά αλογάκια του “Gentle Carousel”.

Το “Gentle Carousel” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε στη Florida πριν από 18 χρόνια. Τα αλογάκια «μινιατούρες» είναι εκπαιδευμένα από ειδικούς ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς και βοηθούν όσους έχουν κουραστεί από την προσπάθεια, να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Από την πρώτη επίσκεψη τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες ξεχνούν τον πόνο, αποσπάται η προσοχή τους έστω και για λίγο από τις τραυματικές εμπειρίες τους και παίρνουν δύναμη να κάνουν από λίγα βήματα και κάποιες κινήσεις έως μια επίπονη θεραπεία.

Τα μικροσκοπικά αλογάκια μεταφέρονται προς τα Ιδρύματα ή τα Νοσοκομεία και ανεβαίνουν με το ασανσέρ στους θαλάμους όπου με την ηρεμία τους προκαλούν μείωση του άγχους, χαμηλώνουν την αρτηριακή πίεση, πολεμούν αποτελεσματικά την κατάθλιψη και το κυριότερο, χαρίζουν χαρά, χαμόγελα και λίγες στιγμές ευτυχίας.

Η PLAYMOBIL 1.2.3 υποστηρίζει το θεραπευτικό έργο των Gentle Carousel Greece Miniature Therapy Horses, γίνεται υποστηρικτής της σπουδαιότητας της ψυχικής δύναμης και της ουσιαστικής φροντίδας και μας εμπνέει για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό.

θεραπευτικά αλογάκια

Τα θεραπευτικά αλογάκια της Gentle Carousel και η PLAYMOBIL 1.2.3 στο River West

Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, Tηλ: 801 22 25 050

«Κοινοποίησε αν σου άρεσε»

Διάβασε επίσης αυτά

μπαλόνια          παιδότοπος playmobil

  βόλτα με παιδιά

imageedit_1_4344948209


RELATED POST

Θα χαρώ να διαβάσω το σχόλιο σου!

INSTAGRAM
KNOW US BETTER
Αρέσει σε %d bloggers:
More in Βόλτα
Ο υπέροχος παιδότοπος Playmobil funpark Athens!

Παιδότοπος Playmobil ή ο υπέροχος παιδότοπος Playmobil funpark Athens Μια Κυριακή, πριν λίγες μέρες επισκεφτήκαμε τον παιδότοπο Playmobil στην Κηφισιά....

Close
© Copyright 2015, All Rights Reserved.

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με εξαίρεση εκείνες στις οποίες ρητώς αναφέρονται οι πηγές) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Παιχνιδάκι.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους (μερική ή ολική) και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού.
Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Developed by websiteSTORY.gr