Site icon paixnidaki.com

Ο μαγικός κόσμος των Sylvanian Families

Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε κουτιά παιχνιδιών και πριν ακόμα τα ανοίξετε να τα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά και να θέλετε να τα κρατήσετε μόνο για εσάς;

Αν ναι μπορείτε να με καταλάβετε λίγο, γιατί αυτό ακριβώς έπαθα όταν πρωτοαντίκρυσα τα μοναδικά και αξιαγάπητα Sylvanian Families.

Πάμε όμως να σας πω αναλυτικά για το τι ακριβώς μιλάω σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζετε.

Τι είναι τα Sylvanian Families;

Tα Sylvanian Families είναι μια μοναδική στο είδος της και αξιολάτρευτη σειρά παιχνιδιών με ξεχωριστούς χαρακτήρες ζώων που ζουν, εργάζονται και παίζουν στην ειδυλλιακή γη της Sylvania.

Ο κόσμος των Sylvanian Families αποτελείται από μοναδικά σπίτια, όμορφα μαγαζιά, διαφορετικές οικογένειες ζώων και άπειρα αξεσουάρ για να τα συνδυάσεις παίζοντας.

 

Εμείς στη συλλογή μας έχουμε το Δεντρόσπιτο, το διώροφο σπίτι με αληθινά φώτα, το κατάστημα μόδας και το εξοχικό σπιτάκι με τον εξοπλισμό του.

Μπορείτε να δείτε το μεγάλο μας Uunboxing στα Sylvanian Families σε όλα αυτά τα σπιτάκια και κατάστημα εδώ

 

Η γνώμη της μαμάς

Αυτό που με κέρδισε στα Sylvanian Families, από την πλευρά της μαμάς είναι η κατασκευαστική ποιότητα που είναι φτιαγμένα όλα τα παιχνίδια. Είναι από αυτά που αγοράζεις και έχεις για μια ζωή αφού τα παιδιά δεν μπορούν να χαλάσουν, όσο και αν προσπαθήσουν. Όλα τα προϊόντα της σειράς από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο, είναι πάρα πολύ προσεγμένα μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια.

Η Sylvania (η πόλη) είναι ένα καταφύγιο όπου όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και αυτό επιτρέπει στα παιδιά να μάθουν για τις προσωπικές σχέσεις, αλλά και να φέρονται με καλοσύνη στους άλλους.

Εξάλλου η σειρά αυτή είναι βασισμένη σε τρεις βασικές αρχές Φύση, Αγάπη και Οικογένεια. Επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και τα βοηθούν να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες όπως και τη συναισθηματική νοημοσύνη τους με τη δύναμη της φαντασίας.

Η γνώμη του παιδιού

Από την πλευρά του παιδιού, αυτό που με κέρδισε περισσότερο είναι ότι μπορούμε να φτιάξουμε σιγά σιγά μια ολόκληρη πόλη με τα αγαπημένα μας ζωάκια. Μια πόλη γεμάτη από αυτά τα αξιολάτρευτα ζωάκια όπου όλοι συνυπάρχουν με αγάπη και καλοσύνη.

Όλα συνδέονται στη μαγική αυτή πόλη! Όλα τα ζωάκια είναι φίλοι και όλα τα παιδιά φτιάχνουν απίθανες ιστορίες με οδηγό τη φαντασία τους.

Η κόρη μου λάτρεψε τις φιγούρες πάρα πολύ και παρέα με τον γιο μου παίζουν ατελείωτες ώρες καθημερινά. Γιατί κάθε μέρα ζουν και μια νέα περιπέτεια με τα αγαπημένα τους Sylvanian Families.

Σε ποιους απευθύνεται η σειρά;

Απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Είναι μια διαχρονική σειρά παιχνιδιών η οποία ελκύει ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Από τα μικρά παιδιά που ξεκινούν να κάνουν τους πρώτους τους φίλους μέσα από το παιχνίδι, σε ενήλικες που θυμούνται με νοσταλγία στοιχεία από την παιδική τους ηλικία, μέχρι σε πραγματικούς συλλέκτες που αγαπούν με πάθος και αναζητούν οτιδήποτε σχετικό με τα Sylvanian Families.

 

Τα Sylvanian Families υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Και κατά τη γνώμη μου είναι ένα απίστευτο δώρο για τα Χριστούγεννα!

Μπορείτε όμως και να δοκιμάσετε την τύχη σας στους 2 μεγάλους διαγωνισμούς, με δώρα για 4 τυχερούς νικητές, που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο Instagram αλλά και στο facebook.

Ο διαγωνισμός του Instagram είναι εδώ (κλικ πάνω στη φωτογραφία)

 

 

και ο διαγωνισμός του facebook εδώ (κλικ πάνω στη φωτογραφία)

Καλή επιτυχία σε όλους & καλές γιορτές!

Φιλιά πολλά

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version