Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 19η εβδομάδα και ξαφνικά η κοιλιά ξεπετάχτηκε

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 19η εβδομάδα και ξαφνικά η κοιλιά ξεπετάχτηκε

Παρόλο που έχω περάσει δίδυμη κύηση, εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα αυτή τη φορά ξεπετάχτηκε η κοιλίτσα. Την κοιτάω και δεν το πιστεύω ακόμα. Το κερασάκι είναι εδώ, μεγαλώνει και αναπτύσσεται ταχύτατα!

Χάρισε μας ένα like

Αποφάσισα να βγάζω κάθε βδομάδα φωτογραφία την κοιλιά για να θυμάμαι όλες αυτές τις συγκινητικές στιγμές που δεν θα ξαναζήσω ποτέ! Αν δεν με ακολουθείτε ακόμα στο Instagram κλικ εδώ και θα βλέπετε πρώτοι τη φωτογραφία της κάθε εβδομάδας. Μυστικό τη βγάζω κάθε Πέμπτη που αλλάζω βδομάδα κύησης!

 

 

Το μωρό αυτή την εβδομάδα είναι περίπου 15 εκατοστά, δηλαδή έχει το μέγεθος μίας μεγάλης ντομάτας, και ζυγίζει 240 γραμμάρια. Μία λευκή, κρεμώδης ουσία αρχίζει να καλύπτει το δέρμα του ενώ φωτογραφίες υπερήχων σε αυτό το στάδιο το δείχνουν να αγγίζει τη μεμβράνη του αμνιακού υγρού και το πρόσωπό του, να γραπώνει τον ομφάλιο λώρο, να κουνάει πόδια και χέρια αδιάκοπα και να πιπιλίζει τον αντίχειρά του. Δεν είναι τρομερή η φύση;

Το νιώθω πια κανονικά, κλωτσάει συνέχεια, διακριτικά ακόμα, αλλά κάποιες φορές του δίνει και καταλαβαίνει! Ανυπομονώ τόσο πολύ να το δω το μικρό μου μωράκι κερασάκι.

Σας φιλώ γλυκά

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version