Site icon paixnidaki.com

10 λόγοι που αν είσαι μαμά χαίρεσαι που κλείνει το σχολείο!

Τα σχολεία κλείνουν και όλες οι φίλες μου γκρινιάζουν ότι θα μείνουν με τα παιδιά στο σπίτι και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν! Αν πραγματικά θέλεις να ξέρεις γλυκιά μου φίλη-μαμά τα σχολεία κλείνουν για να ξεκουραστούν πρώτα οι μαμάδες και αν χρειάζεται να σε πείσω διάβασε παρακάτω τους 10 λόγους που αν δεν τους ξέρεις – έχεις καταλάβει ήδη, θα συμφωνήσεις μαζί μου με κλειστά τα μάτια!!!

1.

δεν θα σηκώνεσαι από τα άγρια χαράματα. Θα κοιμάσαι και θα κοιμάσαι και θα κοιμάσαι το πολύ για μισή ώρα παραπάνω!

2.

δεν θα ετοιμάζεις φαγητά, πρωινά και μεσημεριανά για το σχολείο από το βράδυ, θα ετοιμάζεις φαγητά πρωινά το πρωί, μεσημεριανά το μεσημέρι, λιγουρευτά για τις λιγούρες κτλ κτλ…

3.

δεν θα τρέχεις το βράδυ να φτιάξεις μια, δυο,τρεις σχολικές τσάντες, θα φτιάχνεις το σπίτι που θα είναι λίιιιγο πιο πολύ ανακατεμένο.

4.

δεν θα χρειάζεται να σε δει κανείς με τις πιτζάμες σου το πρωί, ούτε με τις χαζό φόρμες, ναι αυτές τις ξεχειλωμένες. Ναι φαίνονται κάτω από το μακρύ μπουφάν!

5.

δεν θα (ψιλό)τρακάρεις το αυτοκίνητο στην προσπάθεια να βρεις πάρκινγκ έξω από το σχολείο (όχι Νίκο, δε μιλάω για μένα, για κάποιες άλλες μαμάδες γράφω τώρα….)

6.

δεν θα γίνεσαι ρεζίλι όταν οι άλλες μαμάδες βλέπουν ακόμα στο πρόσωπό σου τις γραμμές από το μαξιλάρι και ίσως λίγες τσίμπλες άντε και λίγη μάσκαρα που δεν πρόλαβες να ξεβάψεις καλά το προηγούμενο βράδυ..

7.

δεν θα χρειάζεται να προσπαθήσεις να ξυπνήσεις τα παιδιά από τα χαράματα, να παρακαλέσεις πάνω από τα κρεβάτια, να τραβήξεις σκεπάσματα, να δωροδοκήσεις, να ανοίξεις παράθυρα και ότι άλλο σου έρθει στο κεφάλι… θα έρθουν αυτά στα δικό σου κρεβάτι και θα κάνουν όλα αυτά για να σηκωθείς εσύ!

8.

δεν θα τρέχεις σαν τη τρελή το πρωί για να προλάβεις το κουδούνι, το σχολικό ή την πόρτα του σχολείου. Θα τρέχεις μέσα στο σπίτι σου μόνο…καλά  άντε και στην παιδική χαρά και στο πάρκο και στο δρόμο κτλ κτλ κτλ

9.

δεν χρειάζεται να διαβάσεις μαζί με το παιδί σου, όλα αυτά τα μαθηματικά που ποτέ δεν είχες καταλάβει από μαθήτρια ή τη γεωγραφία που καλά καλά δεν θυμάσαι που πέφτει η Κωλοπετινίτσα… μα είναι δυνατόν να μη θυμάσαι; Υπομονή σε 3 μήνες θα αρχίσεις ξανά το διάβασμα!

10.

δεν χρειάζεται να έρθεις σ επαφή με άλλες μαμάδες το πρωί ή το μεσημέρι στο σχολείο!  Ξέρεις ποιες νομίζω…αυτές που τα κάνουν όλα τέλεια και σε κοιτάνε κάπως όταν κάνεις το 4 , το 5, το 6 και το 8. Θα τις συναντήσεις όμως ξανά στην παιδική χαρά, στο πάρκο και στο δρόμο, μπορεί και στο σούπερ μάρκετ και τότε πρόσεξε για καλό δικό σου μην τις κοιτάξεις στα μάτια, τρέξε μακριά!!!!!!!!

Το παραπάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό (σχεδόν) και καμία σχέση δεν έχει με υπαρκτά πρόσωπα (σχεδόν). Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία (σχεδόν)

Καλό καλοκαίρι αγαπημένες μου φίλες να περάσετε 3 υπέροχους μήνες με τα παιδάκια σας τώρα που κλείνουν τα σχολεία και αν δεν έχετε ιδέες τι να κάνετε για να τα απασχολήσετε δημιουργικά θυμηθείτε ξανά Το καλοκαίρι άφησε το παιδί σου να και το Τι να κάνω με τα παιδιά το Πάσχα, μέσα στο σπίτι. Μη σας νοιάζει που γράφει Πάσχα έχει 21 ολόκληρες ιδέες!!!

Μέχρι να κάνετε αυτές τις δραστηριότητες από τα 2 άρθρα, θα έχω γράψει σίγουρα άλλα 2 με νέες δραστηριότητες και μαντέψτε αυτό το Καλοκαίρι που τα σχολεία θα κλείσουν είμαι σίγουρη ότι θα έχετε περάσει τόσο καλά που τον Σεπτέμβρη δεν θα θέλετε να αρχίσει το σχολείο (σχεδόν) !!!

 

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του  κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου”

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version