Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 24η εβδομάδα και δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 24η εβδομάδα και δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια

Αυτοί που λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς αναρωτιέμαι είναι άντρες ή γυναίκες που δεν έχουν γεννήσει ακόμα; Γιατί αν είναι γυναίκες που έχουν γεννήσει και λένε τέτοιες ατάκες μάλλον έχουν πάθει αλτσχάιμερ!

Χάρισε μας ένα like

Με λίγα παραπάνω νευράκια ξεκινάω αυτή την ανάρτηση αλλά είμαι άυπνη. Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, δεν κοιμάμαι ούτε τη μέρα λόγω των παιδιών και κυκλοφορώ σαν το ζόμπι μέσα στο σπίτι… Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει για τα καλά, μ έχουν πιάσει διάφοροι πόνοι στη λεκάνη και χαμηλά, με πονάει η τομή της κήλης που έχω κάνει, με πονάνε όλα. Να προσθέσω επίσης ότι δεν μπορώ να γυρίσω εύκολα πλευρό, ούτε να σηκωθώ από τον καναπέ και θέλω βοήθεια ή πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μου.

Αυτά όλα όπως καταλαβαίνετε μου προκαλούν νεύρα, τα οποία τα έχω έτσι κι αλλιώς, δεν θα σας πω ψέμματα, αλλά ένα κλικ παραπάνω αυτή την περίοδο αυξήθηκαν!

Μ αυτή την ψυχολογία, δεν μπορώ ούτε δίαιτα να κάνω, ούτε τίποτα. Ελπίζω μόνο να μη με διαβάζει ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος μου χαχαχα.

Η φωτογραφία αυτής της εβδομάδας είναι αυτή!

Το μωρό είναι περίπου 30,5 εκατοστά δηλαδή έχει το μέγεθος ενός καλαμποκιού, και ζυγίζει 590 γραμμάρια ενώ το βάρος του αυξάνεται πλέον με ρυθμό 170 γραμμαρίων την εβδομάδα.  Ο αφαλός μου δεν έχει βγει ακόμα έξω, αλλά πλεον με ενοχλεί να μου ακουμπάνε την κοιλιά μου και ειδικά στο σημείο του αφαλού.

Όπως καταλάβατε αυτή η ανάρτηση ήταν η ανάρτηση της γκρίνιας! Ελπίζω σε καλύτερες μέρες!

Σας φιλώ γλυκά

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version