Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 26η εβδομάδα και φοβάμαι τη γέννα

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 26η εβδομάδα και φοβάμαι τη γέννα

Δεν θέλω να αγχώσω τις υπόλοιπες εγκυούλες της παρέας αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός για να γεννήσω, τρέμω και φοβάμαι για την εξέλιξη αυτού του τοκετού. Προσπαθώ να μη διαβάζω τίποτα αρνητικό, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά η προηγούμενη γέννα μου δεν ήταν καλή. Δεν ήταν καθόλου καλή! Κάποια στιγμή σκέφτηκα να σας γράψω για αυτό αλλά αμέσως μετά το μετάνιωσα. Δεν θα ήθελα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα άσχημο άρθρο τοκετού. Ο τοκετός κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι μια μέρα χαράς και κυρίως σεβασμού προς τη μαμά και το μωρό της, τίποτα άλλο.

Χάρισε μας ένα like


Προσπαθώ λοιπόν να κατευνάσω το άγχος, προσπαθώ να χαλαρώσω και να σκέφτομαι θετικά. Φαντάζομαι το μικρό μου κεράσακι αγχωμένο και χαλαρώνω και μετά από λίγο φτου και από την αρχή! Η εφαρμογή μου λέει ότι σε 100 μέρες θα το κρατάω στην αγκαλιά μου, ο γιατρός μου λέει σε λιγότερες μέρες λόγω προγραμματισμένης καισαρικής και το δικό μου ένστικτο λέει ότι όλα θα γίνουν πολύ πολύ νωρίτερα.

Από κιλά έχω πάρει 7, που δεν θα έπρεπε να έχω πάρει λόγω ότι ήδη τα είχα τα κιλάκια μου αλλά … Από αγορές έχω πάρει 5 φορμάκια, λευκά και λευκά με λίγο γκρι. Το φύλλο του μωρού συνεχίζω και δεν θέλω να το μάθω παρόλο που έχουν πέσει όλοι πάνω μου και επιμένουν και μου λένε ατάκες όπως “δώσε μας το τηλέφωνο του γιατρού σου”.

Η κοιλιά μου μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει, μπορείτε να με δείτε εδώ στο προφίλ μου στο Instagram όπου κάθε βδομάδα βγάζω μια αναμνηστική φωτογραφία!

 

Έχω παραγγείλει διάφορα ακόμα πραγματάκια για το μωρό, τα οποία υπόσχομαι να σας δείξω μέσα στις επόμενες μέρες!

Το μωράκι είναι πάρα πολύ δραστήριο, συνεχίζει και κλωτσάει κάθε βράδυ  στις 12:00 κυρίως και χαιρόμαστε με τον μπαμπά του πολύ. Από το κεφάλι ως τις φτέρνες το κερασάκι μας σύμφωνα με το internet είναι 35,6 εκατοστά, δηλαδή έχει το μέγεθος ενός φρέσκου κρεμμυδιού, και ζυγίζει 870 γραμμάρια. Πιστεύω ωστόσο ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο, λόγω του ότι 1 βδομάδα πριν ο γιατρός στον υπέρηχο το έβγαλε 807 γραμμάρια!  Αυτή την εβδομάδα τα βλέφαρα των ματιών του ανοίγουν για πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει ότι βλέπει πλέον τι συμβαίνει γύρω του. Το έχω πει ξανά και θα το ξαναπω η φύση είναι μαγική!

Σας φιλώ γλυκά!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version