Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 30η εβδομάδα και μετράμε αντίστροφα

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 30η εβδομάδα και μετράμε αντίστροφα

30η εβδομάδα και μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο καιρός κυλάει τόσο γρήγορα και ότι πρώτα ο Θεός σε λιγότερο από 60 μέρες θα κρατάω το μωράκι μου αγκαλιά.

Χάρισε μας ένα like ♥


Το μωρό, κερασάκι το γνωρίσαμε, σε λάχανο εξελίχθηκε και είναι σύμφωνα με το τελευταίο υπερηχογράφημα πάνω από 1300 γραμμάρια και 40 πόντους.  Κλωτσάει πλεον πολύ και καθημερινά και παρόλο που το έχω συνηθίσει είναι αρκετές οι φορές ακόμα που με ξαφνιάζει ευχάριστα. Παρόλο που οι γιατροί λένε ότι συνήθως το μωρό είναι ξύπνιο όταν η μαμά κοιμάται και το ανάποδο, έχω την αίσθηση ότι κοιμόμαστε μαζί και ξυπνάμε μαζί. Αλλά , υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…. υποφέρω από αϋπνίες, συνέχεια! Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά τα βράδια. Είναι κάποιες φορές που απλά με δυσκολεύει η κοιλιά, δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα, κάποιες άλλες που αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι διάφορα και κάποιες άλλες που με ταλαιπωρεί ένας βήχας.

Σ αυτή την εγκυμοσύνη δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι το μεγαλύτερο μέρος της το έχω περάσει άρρωστη. Έχει πέσει εντελώς το ανοσοποιητικό μου σύστημα και με δυο παιδάκια στην πρώτη δημοτικού το δυσκολέυω ακόμα περισσότερο.

Το άλλο που έχω πάθει σ αυτή την εγκυμοσύνη είναι ότι με πονάει αρκετά η τομή μου, δεν μπορώ να περπατήσω ώρα, δεν μπορώ να στέκομαι για ώρα όρθια και όπου βρίσκω καρέκλα κάθομαι. Επίσης σταμάτησα να οδηγάω εδώ και καιρό, κάτι που δεν είχα κάνει όταν ήμουν έγκυος στα δίδυμα παιδιά μου, οδηγούσα περπατούσα και γενικά έκανα πολλά περισσότερα πράγματα απ’ ότι τώρα.  Όπως όμως μου λένε πολλοί δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την εγκυμοσύνη με την προηγούμενη γιατί πρώτον ήμουν 7 χρόνια νεότερη, με πολύ λιγότερα κιλά και χωρίς το μεγάλο χειρουργείο της κήλης που έχω σουβενίρ!

Η κλασική πλέον φωτογραφία της εβδομάδας στο Instagram είναι αυτή

 


Ανυπομονώ για το επόμενο υπερηχογράφημα της άλλης εβδομάδας, όπου θα σας έχω και νεότερα από το μέτωπο!

Μέχρι τότε σας φιλώ γλυκά!

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version