Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 31η εβδομάδα και δεν κοιμάμαι τα βράδια

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 31η εβδομάδα και δεν κοιμάμαι τα βράδια

Νομίζω ότι δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να σας έλεγα ότι τα βράδια πλέον δεν κοιμάμαι καθόλου. Μην τρομάξετε όμως κοιμάμαι τη μέρα, κοιμάμαι όπου βρεθώ και όπου σταθώ αλλά όχι τα βράδια.

Κάθε βράδυ στριφογυρίζω δεξιά και αριστερά, μ ένα μαξιλάρι στο κεφάλι, ένα μαξιλάρι στην κοιλιά και ένα ανάμεσα από τα πόδια. Προσπαθώ να βολευτώ και ταυτόχρονα σκέφτομαι τη γέννα, αγχώνομαι για το μωρό, αγχώνομαι για το μετά και γενικά αγχώνομαι.

Χάρισε μας ένα like ♥


Το μωράκι είναι μάλλον πάνω από 1.500 κιλό τώρα πια και είναι ευτυχώς πολύ δραστήριο. Υπάρχουν στιγμές που δεν προλαβαίνω να μετρήσω κυριολεκτικά κλωτσιές και άλλες που είναι εξαιρετικά ήσυχο και εκεί μαντέψτε….αγχώνομαι περισσότερο.

Η φωτογραφία της 31ης εβδομάδας είναι αυτή και είμαι ακόμα κόκκινη από ντροπή από όλα αυτά τα υπέροχα σχόλια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε δίπλα μου σ αυτό το υπέροχο (και αγχωτικό) ταξίδι της ζωής μας.

Σύμφωνα με τον γιατρό αυτή την εβδομάδα το μωρό συνεχίζει την αλματώδη ανάπτυξή του, καθώς αναπτύσσεται ο εγκέφαλος και τα πνευμόνια του. Γυρίζει το κεφάλι του από τη μία πλευρά στην άλλη, δεν σταματάει να κουνάει ποδαράκια και χεράκια και να πιπιλίζει τον αντίχειρά του.

Η κοιλιά μου όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία μου παραπάνω έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά και οι επισκέψεις μου στο μπάνιο λόγω συχνοουρίας είναι συχνές, για την ακρίβεια πάρα πολύ συχνές!!!

Δεν έχω φτιάξει ακόμα βαλίτσα μαιευτηρίου, δεν έχω φτιάξει ακόμα το κρεβατάκι του μωρού αλλά το περιμένουμε όλοι μας με αγάπη!

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλιά!

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version