Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 33η εβδομάδα και οι συσπάσεις άρχισαν ☹️

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 33η εβδομάδα και οι συσπάσεις άρχισαν ☹️

Αυτή η εβδομάδα δεν μου μπήκε και πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα και η αλήθεια είναι ότι μ έχει κυριεύσει ένα άγχος! Η κοιλιά μου άρχισε να πετρώνει, τα πονάκια περιόδου άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της.

Το μωράκι κερασάκι λογικά παίρνει 200 γραμμάρια το λιγότερο την εβδομάδα , οπότε σύμφωνα και με την τελευταία του μέτρηση στο ντόπλερ θα κοντεύει τώρα τα 2.400 και ναι είναι ένα μεγάλο μωράκι!

Χάρισε μας ένα like ♥


Η φωτογραφία της εβδομάδας είναι αυτή και όποιος με ξέρει νομίζω ότι στα μάτια μου βλέπει το άγχος ζωγραφισμένο ☹️

 

Το μωράκι σύμφωνα με τον γιατρό αυτή την εβδομάδα κλείνει τα μάτια του όταν κοιμάται, τα ανοίγει, κοιτάει γύρω του όταν ξυπνάει και πιπιλίζει τον αντίχειρά του. Σύμφωνα επίσης με έρευνες μπορεί ακόμα και να ονειρευτεί και το βρίσκω τόσο μα τόσο γλυκό!

Τα δικά μου συμπτώματα είναι ότι υποφέρω από αϋπνίες τη νύχτα, αλλά κοιμάμαι τη μέρα με την πρώτη ευκαιρία. Παθαίνω κράμπες το βράδυ, ευτυχώς όχι πολλές και η συχνοουρία είναι πλέον κολλητή “φίλη” μου.

Δεν έχω φτιάξει ακόμα τη βαλίτσα μαιευτηρίου αλλά είναι στο πρόγραμμα να τη φτιάξω άμεσα γιατί όπως σας είπα στην αρχή, έναν φόβο τον έχω!

Τέλος με ρωτάνε ακόμα όλοι τι φύλο είναι το μωρό μας και αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θέλουμε να το μάθουμε. Μεταξύ μας στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι σκεφτόμουν και εγώ, αλλά σ αυτή το έχουμε πάρει πια απόφαση ότι αυτό το μωράκι θα είναι kinder έκπληξη!!!

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα (ελπίζω) σας φιλώ γλυκά!

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version