Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 35η εβδομάδα και τελικά είμαι ξάπλα

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | 35η εβδομάδα και τελικά είμαι ξάπλα

Θυμάστε που σας έλεγα για τα πονάκια μου και τις συσπασούλες μου; Τελικά δεν ήταν ιδέα μου και ο γιατρός μου ανησύχησε λίγο περισσότερο απ ότι νόμιζα.

Μετά λοιπόν από το προγραμματισμένο μου ραντεβού στον γιατρό πριν λίγες μέρες, και ενώ κάθε φορά φεύγω με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, αυτή τη φορά έφυγα εντελώς αγχωμένη. Και αυτό γιατί ο γιατρός μέτρησε αρχικά την παλιότερη τομή μου και βρήκε ότι έχει ανοίξει λίγο περισσότερο απ ότι θα έπρεπε. Επίσης παρόλο που μου τόνισε πολλές φορές ότι ο σκοπός μας είναι να γεννήσω μετά τη 38η εβδομάδα, με έστειλε άρων άρων να κάνω τις ενέσεις για τα πνευμονάκια του μωρού, όπως επίσης μου έκλεισε και ένα έκτακτο ραντεβού για nst.

Χάρισε μας ένα like ♥

Η φωτογραφία της εβδομάδας είναι ακριβώς από κάτω και λόγω του ότι έγραψα την αγωνία μου, πολλές κοπέλες έσπευσαν να μου ευχηθούν αλλά και να μου στείλουν άλλες τόσες προσωπικά μηνύματα. Πραγματικά δεν έχω λόγια και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν σας έλεγα ότι τα λόγια σας είναι βάλσαμο. Έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα τώρα πια και χαίρομαι κάθε λεπτό με την επαφή μας. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι το ίντερνετ μπορεί να γίνει τόσο φιλόξενο, τόσο ανθρώπινο και τόσο αληθινό!

Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ όλες και όλους!

 

Σύμφωνα λοιπόν με τον γιατρό το μωράκι είναι 2.628 κιλά και από βάρος είμαστε σούπερ, αυτό που μας ανησυχεί όμως είναι ότι αν γεννηθεί τώρα, ίσως έχει θέμα με το αναπνευστικό του. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού και ήδη χθες έκανα τις πρώτες διπλές ενέσεις και σήμερα θα κάνω τις άλλες 2. Τις είχα κάνει και στα διδυμάκια μου και οι ενέσεις σαν φάρμακο ποτέ δεν με ενόχλησαν. Ένα γερό μωράκι θέλω που δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου με αναπνευστικό και δεν θα μπει σε θερμοκοιτίδα.

Στα δικά μου νέα τώρα, νιώθω αγχωμένη, προσπαθώ να το καταπολεμήσω όμως. Ο ύπνος δυσκολεύει μέρα με τη μέρα πλέον αλλά πλέν είμαστε μια ανάσα μακριά από το να πάρω το μωράκι μου αγκαλιά.

Στα άσχετα νέα της εβδομάδας είναι ότι ενώ έχω πάρει ζιπουνάκια – φανελάκια δεν έχω πάρει φορμάκια εξόδου. Έριξα μια ματιά λοιπόν χθες σε ηλεκτρονικά καταστημάτα για να βρω ουδέτερα φορμάκια αλλά δεν βρήκα τίποτα απολύτως!!! Το φύλο του μωρού όπως σας έχω πει δεν θέλουμε να το μάθουμε αλλά δεν βρίσκω τίποτα απολύτως που να μου κάνει κλικ. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και αν συνεχίσω να μη βρίσκω τίποτα, νομίζω ότι θα επιστρατεύσω μια φίλη μου να μου πάρει κάτι που θα μου αρέσει να μου το πλύνει – σιδερώσει και να μου το φέρει στο μαιευτήριο για την πρώτη μας μεγάλη έξοδο!!!

Ευχηθείτε μου να τα πούμε και την επόμενη εβδομάδα με το ημερολόγιο εγκυμοσύνης που τόσο αγαπήσατε!

Σας φιλώ γλυκά!

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version