Site icon paixnidaki.com

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο με 2 βραβευμένα βιβλία!

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο με 2 βραβευμένα βιβλία!

Τώρα που τα αγγλικά θα μπουν και επίσημα στο Νηπιαγωγείο, από αυτό το σχολικό έτος, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σας γνωρίσω 2 βραβευμένα βιβλία στην Αγγλία και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς.

 

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των λέξεων

Πληροφορίες

Συγγραφέας – Neil Morris
Εικονογράφηση – David Melling
Εκδόσεις Κεντικελένη

Περιγραφή

Πάνω από 400 πρώτες λέξεις που μαθαίνονται εύκολα με αυτό το βιβλίο-λεξιλόγιο της Οξφόρδης.Μέσα από τις εκπληκτικές έγχρωμες διασκεδαστικές εικόνες, θα βρει το παιδί ένα νέο τρόπο εκμάθησης των λέξεων και των εννοιών τους.

Το πρώτο μου Oxford βιβλίο των αριθμών

Πληροφορίες

Συγγραφέας – Peter Patilla
Εικονογράφηση – David Melling
Εκδόσεις Κεντικελένη

Περιγραφή

Η ιδανική εισαγωγή στα απλά μαθηματικά.Το βιβλίο αναπτύσσει τις ικανότητες μετρήματος και την εύκολη κατανόηση μαθηματικών εννοιών «κλειδιά». Κάθε σελίδα είναι και ένα πολύτιμο σκαλοπάτι στην κλίμακα της αριθμητικής.

-Κριτική-

Τα βιβλία είναι γραμμένα και εγκεκριμένα από ειδικούς παιδαγωγούς ενώ η εικονογράφηση είναι χαρούμενη και διασκεδαστική για τα παιδιά. Και τα 2 βιβλία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο για να διαβάζονται από τους γονείς στα παιδάκια

Προετοιμάστε τα παιδιά για το σχολείο με αυτά τα απλά και πρωτότυπα για μικρά παιδιά διδακτικά βιβλία. Για να είναι επιτυχημένη η πρώτη επαφή των παιδιών με τα Αγγλικά.

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο με 2 βραβευμένα βιβλία!

-Διαγωνισμός-

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κεντικελένη θα δώσουμε σε 2 τυχερούς και τα 2 βιβλία της σειράς για να τα γνωρίσετε και εσείς.

Για να πάρετε μέρος στο Instagram κλικ εδώ

Για να πάρετε μέρος στο Facebook κλικ εδώ

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version