Site icon paixnidaki.com

Ένας απλός τρόπός για να αντιμετωπίσεις την ατοπική δερματίτιδα

Ένας απλός τρόπός για να αντιμετωπίσεις την ατοπική δερματίτιδα

Η ατοπική δερματίτιδα ή αλλιώς το έκζεμα, συνήθως ξεκινά κατά τη βρεφική ηλικία και συνεχίζεται στην παιδική ηλικία. Σε μερικά παιδιά εξαφανίζεται σχετικά νωρίς , σε άλλα κατά την εφηβεία ενώ άλλοι την έχουν για μια ζωή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει δυστυχώς μια ραγδαία αύξηση της ατοπικής δερματίτιδας.

Η ατοπική δερματίτιδα προκαλείται από έναν συνδυασμό γενετικών και περιβαλλοντολογικών παραγόντων. Σ αυτή την ανάρτηση δεν θα σας αναλύσω ούτε τους λόγους που προκαλείται, ούτε και τι πρέπει να κάνετε γενικά! Η συμβουλή μου είναι να επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας και αυτός θα σας κατευθύνει, με τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αλλά και τη γενικότερη στάση σας!

Χάρισε μας ένα like


Ωστόσο θα σας πω κάτι που εμείς το μάθαμε μετά από πολύ ψάξιμο, σε διάφορους παιδιάτρους αλλά και δερματολόγους. Ο πιο απλός τρόπος για να αντιμετωπίσεις την ατοπική δερματίτιδα, σε συνδυασμό βέβαια με τα φαρμακευτικά καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσετε, είναι τα 100% βαμβακερά ρούχα, πετσέτες και σεντόνια. Σε ότι έρχεται σε επαφή το μωράκι δηλαδή. Προτιμήστε τα βρεφικά είδη να έχουν λευκό χρώμα, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε χημική επεξεργασία και ψήγματα χημικών επάνω στα υφάσματα και να είναι  βασισμένα σε 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο και όχι με τη Ζωή. Το μωρό βασικά είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και είχαμε δοκιμάσει πριν 7 χρόνια ότι κυκλοφορούσε στην αγορά σε φαρμακευτικό καλλυντικό, όπως αφρόλουτρο, σαμπουάν και κρεμούλα, χωρίς όμως να βλέπουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Τότε ήταν που μας είπαν να προσέξουμε μεταξύ άλλων και όλα τα βρεφικά του ρουχαλάκια γιατί το μωρό τριβόταν και το πρόβλημα έβγαινε ξανά στην επιφάνεια!

Αν με παρακολουθείτε στο Instagram θα έχετε παρατηρήσει ότι προσπαθώ, για το μωρό μας που έρχεται, να βρίσκω βρεφικά προϊόντα, είτε 100% βαμβακερά, είτε από οργανικό βαμβάκι, είτε από bamboo που μόνο η mothertouch έχει!  Με την προηγούμενη μου λοιπόν γνώση και εμπειρία θα προσπαθήσω να διαλέξω για το κερασάκι μας ότι καλύτερο κυκλοφορεί, καλύτερα να έχουμε λίγα ρουχαλάκια και καλά παρά πολλά και αμφιβόλου ποιότητας.

Έχω αρχίσει λοιπόν να κάνω εδώ και λίγο καιρό μια έρευνα αγοράς σε βρεφικά είδη και με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα εταιρείες διαμαντάκια! Υπόσχομαι ότι θα σας τις παρουσιάσω σιγά σιγά, ξεκινώντας σήμερα από μια ελληνική εταιρεία που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!

Η Mothertouch είναι η πρώτη εταιρεία που εξειδικεύεται στο βρεφικό και παιδικό μπουρνούζι και σεντόνι.

Όπως αναφέρουν και μέσα στο site τους mothertouch.gr 

Φυσικό, Οικολογικό, Αγνό, Ακατέργαστο, Χωρίς χημικά, είναι όροι που κάθε μητέρα αναζητά για το παιδί της. Για τον λόγο αυτό, στην Mother Touch καταφέραμε να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα που συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά!

Έχοντας ως motto τη φράση “στο κάθε παιδί πρέπει να παρέχουμε το καλύτερο” και βασισμένοι στον μοντέρνο σχεδιασμό και στη σύγχρονη κλωστοϋφαντουργική επιστήμη, δημιουργήσαμε μπουρνούζια, πετσέτες και σεντόνια τόσο μοναδικά όσο και το παιδί σας.

Με βάση πάντα το λευκό χρώμα, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε χημική επεξεργασία και ψήγματα χημικών επάνω στα υφάσματα, τα Mother Touch ήρθαν να σας προσφέρουν προϊόντα βασισμένα σε 100% φυσικές πρώτες ύλες, όπως το Bamboo και το βαμβάκι.

Δημιουργήσαμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, γιατί το παιδί σας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο!


 

Δεν έχασα λοιπόν λεπτό έκανα άμεσα την παραγγελία μου και πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα πραγματικά υπέροχο δέμα από την εταιρεία Mothertouch. Δεν θα σας πω ψέμματα, αυτό το κουτί με εντυπωσίασε με το καλημέρα σας, τόσο προσεγμένη συσκευασία μόνο υπέροχα πραγματάκια θα μπορούσε να κρύβει μέσα. Και είχα δίκιο!

Αυτά που παρέλαβα ήταν ένα βρεφικό μπουρνουζάκι – κάπα σε λευκό χρώμα με γκρι παστέλ αστεράκια, ένα ακόμα βρεφικό μπουρνούζι επίσης σε λευκό χρώμα με γκρι και καρδούλες για την αλλαξιέρα και ένα γαντάκι για το μπάνιο του μωρού!

Μπορεί να μην τα έχω ακόμα χρησιμοποιήσει γιατί το μωρό μας δεν έχει γενηθεί, αλλά η ποιότητά τους ξεχωρίζει. Είναι υπερβολικά μαλάκα και χουχουλιάρικα και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν το μπάνιο του μωρού μας παιχνιδάκι.

Έκανα το unboxing στο instagram όπου πολλοί μου στείλατε μηνύματα και με ρωτήσατε πληροφορίες για αυτή την εταιρεία, αποφάσισα λοιπόν όλα τα stories του Instagram να σας τα κάνω ένα βιντεάκι στο YouTube για να έχετε την ευκαιρία και οι υπόλοιποι να δείτε όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα!

 

Μπείτε μέσα στο site της εταιρείας εδώ –>  mothertouch.gr       και ανακαλύψτε όλα τα υπέροχα βρεφικά είδη που εμένα προσωπικά με εντυπωσίασαν! Επίσης μείνετε συντονισμένοι γιατί σας ετοιμάζουμε με την εταιρεία κάτι φανταστικό ♥

Ρίξτε μια ματιά και στο ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου και μετρήστε αντίστροφα μαζί μου!

Σας φιλώ γλυκά

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version