Site icon paixnidaki.com

Πως θα βρεις το προϊόν που θέλεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Πως θα βρεις το προϊόν που θέλεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Εδώ και μέρες σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια αγορά. Θέλω πολύ να αγοράσω μια φριτέζα αέρος ή αλλιώς ένα airfryer. Λόγω του ότι είμαστε αρκετά άτομα μέσα στην οικογένεια και είναι κάτι που θα το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, όπως όλα δείχνουν, έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα όμως με την αναζήτηση του μηχανήματος που ταιριάζει σ΄εμάς, ψάχνω να βρω και την καλύτερη τιμή της αγοράς. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν μπήκα στο αγαπημένο μου BestPrice.gr και έκανα αρχικά μια αναζήτηση στα airfryer.

135 airfryer εμφανίστηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Σ αυτό το σημείο έβαλα λοιπόν τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το δικό μου μηχάνημα.

Αυτά που διάλεξα ήταν να είναι αέρος, 1500 – 3000w και να χωράει τουλάχιστον 1 kg μέσα. Έτσι από τα 135 έμειναν μόνο 17 προϊόντα.

Μ αυτά λοιπόν τα χαρακτηριστικά έκανα κλικ στο καμπανάκι και συγκεκριμένα στην ειδοποίηση για προσφορές σε φριτέζες αέρος.

Ένα νέο παράθυρο άνοιξε και η ιστοσελίδα μου ζήτησε να κάνω κλικ στο ελάχιστο ποσοστό πτώσης τιμής. Σ αυτό πάτησα 15% , ο καθένας όμως μπορεί να επιλέξει αυτό που θέλει ακριβώς.

Η ιστοσελίδα μου εμφάνισε ξανά ένα νέο παράθυρο ότι η προσθήκη ειδοποίησης ήταν επιτυχής και ότι τώρα θα ενημερωθώ αμέσως μόλις εμφανιστούν προσφορές που μ ενδιαφέρουν.

Στη συνέχεια και επειδή μ άρεσε πολύ η διαδικασία με την ειδοποίηση προσφοράς πήγα στα σίδερα ατμού. Εδώ δεν έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις γιατί ψάχνω ένα οικονομικό σίδερο για να το παίρνουμε μαζί στα ταξίδια.

Μου εμφανίστηκαν αμέσως 785 προϊόντα και έκανα κλικ στο καμπανάκι, στην ειδοποίηση προσφοράς με ελάχιστο ποσοστό πτώσης τιμής 15%.

Φυσικά, όπως για τα περισσότερα εργαλεία του BestPrice, έτσι και για τις “Ειδοποιήσεις προσφορών” θα πρέπει να έχεις λογαριασμό. Μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου χρησιμοποιώντας Facebook, Google ή το e-mail σου.

Έτσι μ αυτές τις ειδοποιήσεις για προσφορές που κλίκαρα “άλλαξε” η αρχική μου σελίδα στο BestPrice και αν δείτε στην πάνω φωτογραφία δεξιά μου εμφανίστηκαν 6 προσφορές από προϊόντα σε 3136 καταστήματα.

Το ωραιότερο είναι ότι αυτές οι προσφορές ήταν στις ήδη καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι αν δείτε την πάνω φωτογραφία θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι μπορεί οι δικές μου προσφορές να είναι 6 αλλά αυτή τη στιγμή στο BestPrice μπορεί κανείς να βρει 8.647 προιόντα με μεγάλη πτώσης τιμής που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε!

Τώρα θα ήθελα από εσάς να με βοηθήσετε σε 2 πράγματα ποιο airfryer μου προτείνετε και γράψτε μου αν θέλετε τι φτιάχνετε μ αυτό!

Καλές αγορές

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version