Site icon paixnidaki.com

Τι να προσέχετε όταν ψωνίζετε μέσω Ιnternet

Τι να προσέχετε όταν ψωνίζετε μέσω Ιnternet

Το Internet στις μέρες μας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, ποτέ ξανά δεν είχαμε τόση πληροφορία στα χέρια μας και ποτέ ξανά δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε οτιδήποτε μας έρθει στο μυαλό από τον καναπέ μας.

Τι γίνεται όμως με όλα τα site που υπάρχουν στον κυβερνοχώρο; Είναι όλα ασφαλή για αγορές;

Δυστυχώς όχι, υπάρχουν πολλά site και eshop που δεν κάνουν όλα όσα υπόσχονται και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην πάρετε ποτέ αυτό που έχετε παραγγείλει ή ακόμα χειρότερα να χάσετε τα χρήματά σας.

Τι γίνεται με τις τιμές και πώς μπορείτε να πετύχετε την καλύτερη προσφορά;

Για να πετύχει κάποιος την καλύτερη προσφορά πρέπει αρχικά να googlάρει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και έπειτα να ξεκινήσει μια μεγάλη αναζήτηση μπαίνοντας και βγαίνοντας σε διάφορα site, προκειμένου να πετύχει την τιμή που τον συμφέρει.

 

Και αν σας έλεγα ότι υπάρχει το BestPrice.gr που μπορεί να τα κάνει όλα για εσάς και μάλιστα ακόμα παραπάνω;

Τι είναι το BestPrice.gr

Το BestPrice.gr είναι μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε πάνω από 2.800 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ποια είναι η αποστολή του;

Αποστολή του είναι να βοηθήσει τους χρήστες στην έρευνα αγοράς τους, δηλαδή να βρουν ποια ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν τα προϊόντα που θέλουν, να συγκρίνουν τιμές, να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών για προϊόντα και καταστήματα, να λάβουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για προσφορές για προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και πολλές ακόμη λειτουργίες για να κάνουν έξυπνες αγορές εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Το BestPrice.gr δεν πουλάει κάτι.

Σ αυτό το σημείο πρέπει να σας τονίσω ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε κάτι απευθείας από το BestPrice.gr , μπορείτε να το δείτε σαν σύμμαχο, σαν φίλο στην αναζήτηση της καλύτερης τιμής και να εκμεταλλευτείτε όλες τις έξυπνες λειτουργίες του.

Ασφάλεια

Όλα τα καταστήματα που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης του BestPrice.gr πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις λειτουργίας όπως ορίζονται από την νομοθεσία.
– Επιπλέον, το BestPrice έχει ορίσει διαδικασία Πιστοποίησης των καταστημάτων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Τα καταστήματα που ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διαδικασία Πιστοποίησης λαμβάνουν την αντίστοιχη σφραγίδα Πιστοποίησης (Bronze, Silver, Gold ή Platinum), ανάλογα με τα κριτήρια που πληρούν. Οπότε μπορείτε να διακρίνετε τα Πιστοποιημένα καταστήματα από το αντίστοιχο σήμα Πιστοποίησης καθώς πλοηγείστε στο BestPrice.gr.

Ποιες είναι οι έξυπνες λειτουργίες;

Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που ξεχωρίζουν και που δεν εντοπίζονται σε άλλα site!

Ενότητα «Προσφορές»

Σου δείχνει τα προϊόντα των οποίων η τιμή έπεσε πιο κάτω από την χαμηλότερη τιμή που είχαν στο BestPrice. Έτσι μπορείς να πλοηγηθείς σε μια σελίδα με πραγματικά πραγματικές προσφορές.

Και αν αυτό δεν σε εντυπωσίασε ήδη σου έχω κάτι ακόμα καλύτερο

 Η δυνατότητα ειδοποίησης για προσφορές

Οι χρήστες λαμβάνουν προσωποποιημένες ειδοποιήσεις όταν μειωθεί μια τιμή με βάση τις προτιμήσεις τους.

Η «έξυπνη λίστα»

Μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει ακόμη και χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο BestPrice.gr

Η έξυπνη λίστα βρίσκει την καλύτερη τιμή για το σύνολο των προϊόντων καθώς και τον ιδανικό συνδυασμό καταστημάτων.

Λογαριασμός

Όχι μην τρομάζεις, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λογαριασμός που πρέπει να πληρώσεις στο BestPrice.gr , αν θέλεις όμως να ξεκλειδώσεις όλες τις έξυπνες λειτουργίες θα χρειαστεί να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, που μπορείς εύκολα να φτιάξεις με Facebook, Google ή το e-mail σου.

Το κέρδος σου είναι σε χρήμα αλλά και σε χρόνο.

Με την “Ειδοποίηση για προσφορές”, λοιπόν, κερδίζεις σε χρόνο γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις όλο το ίντερνετ για το προϊόν που θες και σε χρήμα γιατί μπορείς να εκμεταλλευτείς μία προσφορά αμέσως μόλις προκύψει. Με την “Ειδοποίηση για προσφορές” δεν θα κουραστείς και δεν θα χάσεις καμία πραγματική ευκαιρία.

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο σου site!

Καλές αγορές!

Σε φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version