Site icon paixnidaki.com

Black Friday – Σ αυτό το link θα βρεις όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν

Black Friday – Σ αυτό το link θα βρεις όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν

Η Black Friday είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου (μεταξύ 24-30 Νοεμβρίου), ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών στην χώρα από το 1952.

Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανοίγουν πολύ νωρίς, τα τελευταία χρόνια από τις μεταμεσονύκτιες ώρες, και δίνουν πραγματικά πολύ μεγάλες προσφορές.

Στην Ελλάδα ήρθε πριν λίγο καιρό και κάθε χρόνο, έχω την εντύπωση ότι οι προσφορές είναι όλο και καλύτερες. Τα καταστήματα εδώ ξεκινούν νωρίτερα τις προσφορές και διαρκούν μερικές μέρες.

Και σ αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι αν αναρωτιέστε που θα βρείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στην Ελλάδα στην Black Friday, η απάντηση είναι μόνο μια, φυσικά στο BestPrice.gr, την Πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε πάνω από 3.100+ ηλεκτρονικά καταστήματα, θα βρείτε όλες τις προσφορές συγκεντρωμένες. Μάλιστα, είναι η μοναδική Πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα όπως γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.

Το BestPrice.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων σε μία σελίδα και αυτή είναι η BlackFriday, θα την βρείτε εδώ!

Χρήσιμες πληροφορίες για εσάς:
1. Οι προσφορές είναι πραγματικές, καθώς το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την καλύτερη τιμή που έχει σημειωθεί από το σύνολο των 3.100+ ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα. Και όχι πάνω σε μία αρχική τιμή λιανικής, όπως συμβαίνει συνήθως στις εκπτώσεις.
2. Οι προσφορές ανανεώνονται συνέχεια. Μόλις εντοπιστεί μία αξιοσημείωτη μείωση τιμή σε οποιαδήποτε από τα χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που προβάλλονται στο BestPrice, θα εμφανιστεί στην ενότητα των προσφορών, δηλαδή εδώ.
3. Αν δεν θέλετε να πατάτε διαρκώς το refresh και να είστε σε επαγρύπνιση για να μην χάσετε κάποια προσφορά που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δημιουργήσετε  λογαριασμό στο BestPrice.gr και να ορίσετε ποια προϊόντα σας ενδιαφέρουν.
Για να σας έρθει η πολυπόθητη ειδοποίηση ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:
1. Προσθέστε στη λίστα “θέλω” συγκεκριμένα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
2. Δημιουργήστε συλλογές για να αποθηκεύετε τα προϊόντα που θέλετε σε διαφορετικά θέματα (όπως δώρα για τα βαφτιστήρια, κρέμες και άλλα προϊόντα που αγοράζετε συχνά από το φαρμακείο κοκ) και ενεργοποιήστε την ειδοποίηση για προσφορές
3. Ενεργοποιήστε την ειδοποίηση για προσφορές κάθε φορά που κάνετε μία αναζήτηση στο BestPrice ή κάθε φορά που επισκέπτεστε μία κατηγορία. Μπορείτε να επιλέξετε και φίλτρα ώστε να λάβετε ειδοποίηση μόνο για τα προϊόντα που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλετε (πχ κλιματιστικό inverter για 40-45τμ χώρο https://www.bestprice.gr/cat/2442/air-condition/f/71_1_76_40100-45000/inverter-40-1tm-45tm.html)
Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ειδοποιήσεις για όσες προσφορές θέλετε. Εάν τελικά προχωρήσετε σε κάποια αγορά, μπορείτε να διαγράψετε την συγκεκριμένη ειδοποίηση και φυσικά να αξιολογήσετε το προϊόν και το κατάστημα στο BestPrice.gr, για να βοηθήσετε και άλλους με την εμπειρία σας.
Σ αυτή τη σελίδα εδώ, θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα με πραγματική πτώση τιμής σε πάνω από 3.100 καταστήματα. Μάλιστα βλέπω 3499 προσφορές και σε εκπτώσεις που αγγίζουν το -76% αυτή τη στιγμή που σας γράφω το άρθρο! Έρχονται Χριστούγεννα και με μια καλή οργάνωση μπορείτε να κάνετε όλα σας τα δώρα από την ευκολία του σπιτιού σας και πολύ πολύ οικονομικά!
Καλές αγορές
Σας φιλώ
Γιούλη
Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version