Site icon paixnidaki.com

Bluey unboxing

Bluey unboxing

Γνωρίσαμε τα απίθανα παιχνίδια Bluey που είναι βασισμένα στην ομώνυμη και βραβευμένη με Emmy παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων!

Ποια είναι η Bluey?

Η Bluey, είναι ένα χαρούμενο σκυλάκι που μπαίνει σε αστείες και διασκεδαστικές περιπέτειες με την αδερφή της Bingo και άλλα μέλη της οικογένειας, δημιουργώντας αστείες ιστορίες με την ανεξάντλητη φαντασία τους!

Βασικό μήνυμα της σειράς είναι ότι η καθημερινή οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνει απολαυστική για παιδιά και γονείς με όχημα τη φαντασία και μακριά από στερεότυπα!

Unboxing στο Bluey Family Cruiser αυτοκίνητο

Κάθε συσκευασία περιέχει:

1 αυτοκίνητο με λειτουργικές ρόδες,

1 φιγούρα Bluey 6 εκ,

2 σανίδες του σερφ,

1 φύλλο με αυτοκόλλητα.

Το πορτοκαλί αυτοκίνητο της Bluey έχει ξετρελάνει τον Στέλιο. Ανοίγει και κλείνει την οροφή του, βάζει και βγάζει από μέσα τις φιγούρες όπως και τις σανίδες του σερφ που μπορούν να μεταφερθούν στην οροφή του οχήματος χρησιμοποιώντας τη σχάρα οροφής.

Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης και αυτοκόλλητα όπου υπάρχουν εικόνες φίλων της παραλίας για να διακοσμήσετε και ακόμη και εικόνες από σκουπίδια στο πίσω κάθισμα, ώστε να το κάνετε να μοιάζει με οποιοδήποτε πραγματικό οικογενειακό αυτοκίνητο!

Εδώ θα δείτε το βίντεο από το Unboxing της Bluey στο προφίλ μου στο Tik Tok

@julie_bouza ?#bluey #unboxing #giochipreziosihellas #gptoys ? @giochipreziosihellas ♬ Funny Song – Cavendish Music

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή.

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version