Site icon paixnidaki.com

Διαγωνισμός Crayola Washimals super set

Διαγωνισμός Crayola Washimals super set

Τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία βρήκα ένα φανταστικό παιχνίδι για να απασχολώ δημιουργικά το μικράκι μου! Μιλάω  φυσικά για το Crayola Washimals και συγκεκριμένα το super set!

Σας είχα μιλήσει ξανά για ταCrayola Washimals και συγκεκριμένα για το safari εδώ.

Τι είναι τα Crayola Washimals ;

Τα Crayola Washimals είναι διάφορα ζωάκια που τα χρωματίζεις όπως θέλεις, τα καθαρίζεις με σκέτο νερό και τα ζωγραφίζεις ξανά και ξανά.

Τι έχει  το Super set

Στο super set θα βρείτε 12 διαφορετικά ζωάκια, 12 washimals μαρκαδόρους, μπανιέρα με ντους που ρίχνει αληθινά νερό και  2 βουρτσάκια.

Πώς παίζουμε;

Αρχικά ζωγραφίζουμε τα ζωάκια όπως ακριβώς μας αρέσει. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να μάθουμε στα παιδιά τα χρώματα αλλά και τα ζωάκια. Στη συνέχεια γεμίζουμε με νερό βρύσης την μπανιέρα και τοποθετούμε μέσα ένα ζωάκι κάθε φορά. Πατώντας το κουμπάκι της μπανιέρας το ντουζ βγάζει νερό και ξετρελαίνει τα παιδιά γιατί από τη μια ρίχνουν νερό και από την άλλη κάνουν μπάνιο τα ζωάκια τους. Με το ειδικό βουρτσάκι που περιέχεται μέσα στη συσκευασία και ελάχιστο νερό το ζωάκι καθαρίζει εντελώς. Αμέσως μόλις στεγνώσει μπορούμε να το ζωγραφίσουμε από την αρχή.

Τι κάνουμε αν οι μαρκαδόροι τελειώσουν;

Αν οι μαρκαδόροι σας τελειώσουν,  μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με άλλους Crayola πλενόμενους μαρκαδόρους οι οποίοι πωλούνται ξεχωριστά.

Για τι ηλικίες είναι;

Τα Crayola Washimals είναι ιδανικά για παιδιά από 3 ετών.

Η γνώμη της μαμάς

Τα crayola washimals τα αγαπώ! Είναι μια σειρά παιχνιδιών που από τη μια ο μικρός μου τα ζωγραφίζει και από την άλλη παίζει μαζί τους δημιουργικά. Βρίσκω αυτό το παιχνίδι εξαιρετικό γιατί τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα, τα ζώα και εξασκούν τη λεπτή τους κινητικότητα με το καθάρισμα.

Και θα με ρωτήσετε τώρα πόσες φορές θα τα ζωγραφίσουν ξανά και ξανά τα μικρά μας;

Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά ξανά και ξανά χωρίς σταματημό!

Δείτε το Unboxing αλλά και το παιχνίδι στο προφίλ μου στο Tik Tok εδώ

@julie_bouza Τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία βρήκα ένα φανταστικό παιχνίδι για να απασχολώ δημιουργικά το μικράκι μου! Μιλάω φυσικά για το Crayola Washimals και συγκεκριμένα το super set! Μ αυτό το παιχνίδι χρωματίστε, καθαρίστε και ζωγραφίστε ξανά και ξανά με τα Crayola Washimal. @www.gptoys.gr #AD #crayola #gptoys #crayolagr #unboxing #unboxingtoys #washimals ♬ Christmas song “Let’s decorate” – 3KTrack

Διαγωνισμός

Φυσικά δεν  θα μπορούσα μέρες που πλησιάζουν να σας αφήσω χωρίς διαγωνισμό! 2 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα Crayola Washimals super set στο προφίλ μου στο Instagram!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την Giochi Preziosi και εμένα και να μας χαρίσετε μια ♥

Για να πάρετε μέρος κλικ εδω

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή.

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version