Site icon paixnidaki.com

Δείτε αυτές τις 10 αποκριάτικες στολές για αδέρφια – αγόρι – κορίτσι!

Δείτε αυτές τις 10 αποκριάτικες στολές για αδέρφια – αγόρι – κορίτσι!

 

1.

Μ αυτές τις αποκριάτικες στολές για αδέρφια γέλασα πολύ. Επίσης ενθουσιάστηκα με το ότι είναι και πάρα πολύ εύκολο να φτιαχτούν! Θα χρειαστείτε μεγάλες πετσέτες μπάνιου και λίγο ράψιμο!

2.

Ινδιάνα και καουμπόης, ένας κλασσικός συνδυασμός για αγόρια και κορίτσια! Σ αυτό το σημείο δηλώνω ότι υποστηρίζω την ινδιάνα..

3.

Emoji, η νέα μας αγάπη τώρα και σε στολές!! Είναι πραγματικά απίθανες! Σε περίπτωση που θέλετε να τις κάνετε δεν είναι άλλο παρά ένα κίτρινο κανσόν χαρτόνι. Ζωγραφίστε το προσωπάκι που θέλετε και είστε έτοιμοι!

4.

Το παραδέχομαι λίγα παιδιά θα ήθελαν να ντυθούν μ αυτές τις αποκριάτικες στολές για αδέρφια. Αλλά πείτε μου δεν έχετε ήδη σκάσει στα γέλια; Επίσης είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες (για αυτό το έβαλα χαχα)

5.

Kate… William… εσείς είστε πριγκιπόπουλά μου ; Που χαθήκατε βρε παιδιά;

6.

Χάνσελ και Γκρέτελ, όπως βλέπετε δεν χρειάζονται και πολλά αξεσουάρ για αυτές τις στολές, ένα καλαθάκι, λίγα λουλουδάκια και τέλος να πείσετε τα παιδιά να κάνετε και μια σούπερ φωτογράφιση στο δάσος!

7.

Κοκκινοσκούφιτσα κοίτα πίσω σου βρε παιδί  μου, ένας λύκος παραμονεύει και αν κρίνω από την έκφραση του.. όχι για καλό!

8.

Μπάτμαν και Ρόμπιν, 2 αχώριστοι φίλοι, πολύ αγαπημένοι και πολύ αδέρφια! Για τη μικρή αδερφή που λίγο θαυμάζει τον μεγάλο αδερφό της ♥

9.

Τι θα βγει από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού; Μα ένα κουνέλι φυσικά, το μικρο και χαριτωμένο μωρό αδερφάκι!

10.

Αυτή τη φωτογραφία τη λάτρεψα, αυτές τις στολές από το τίποτα επίσης. Πόσο εμνευσμένες αποκριάτικες στολές για αδέρφια. Γάτα και ποντίκι λοιπόν!

Δείτε αυτές τις 10 αποκριάτικες στολές για αδέρφια – αγόρι – κορίτσι!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version