Site icon paixnidaki.com

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με ζωάκια

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με ζωάκια

Στα περισσότερα παιδάκια αρέσουν τα ζωάκια. Κάποια παιδιά προτιμούν τα ζώα της φάρμας, άλλα προτιμούν του βυθού, άλλα έχουν τρέλα με τους δεινόσαυρους και κάποια με τα ζωάκια της Αρκτικής.

Ο Στέλιος, που είναι 3,5 χρονών, αγαπάει όλα τα ζωάκια οπότε μια διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο με πόστερ σ αυτό το θέμα ήταν μονόδρομος!

Τι χρώμα να βάψετε τους τοίχους

Οι τοίχοι στο παιδικό δωμάτιο του Στέλιου είναι λευκοί, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι πολύχρωμα οπότε ήθελα να κρατήσω μια ισορροπία.

Διακόσμηση με πόστερ από το Desenio

Το Desenio το ξέρω πολύ πολύ καλά, από εκεί είχα διακοσμήσει και το σαλόνι μας λίγους μήνες πριν. Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη τη διακόσμηση. Επισκέφτηκα λοιπόν ξανά το site του Desenio και εντυπωσιάστηκα με την τεράστια ποικιλία σε κορνίζες και πόστερ για το παιδικό δωμάτιο.

Πραγματικά ήθελα να τα πάρω όλα και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Το Desenio όμως έχει προβλέψει αυτό το κομμάτι και έχει έτοιμες συνθέσεις που μπορεί κάποιος να τις επιλέξει έτσι ακριβώς όπως είναι. Θα τις βρείτε όλες στην κατηγορία Gallery Wall.

Κορνίζες Desenio

Στο Desenio θα βρείτε μια επίσης μεγάλη ποικιλία σε κορνίζες. Υπάρχουν ξύλινες, δρύινες, μεταλλικές και Moebe κορνίζες.

Οι κορνίζες που επέλεξα ήταν οι δρύινες 30χ40 γιατί και τα έπιπλα του παιδικού δωματίου είναι ακριβώς τα ίδια.

 

Οι επιλογές μας στα πόστερ

Τα πόστερ που επέλεξα μαζί με τον Στέλιο είναι τα εξής:

On The Farm (30×40)

Under The Sea (30×40)

Arctic Animals (30×40)

Dinosaurs (30×40)

Video

Για να δείτε ακόμα καλύτερα τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου με ζωάκια σας ετοίμασα και ένα βίντεο, μπορείτε να το δείτε στο προφίλ μου στο Tik Tok @julie_bouza

@julie_bouza #greektiktok ????? #desenio και #deseniomakeover #fyp #foryou @DESENIO – POSTERS ONLINE ♬ That’s Not My Name – The Ting Tings

Πλαστικά ζωάκια

Όπως ήδη παρατηρήσατε δίπλα στα πόστερ μας έχω βάλει και μικρά πολύχρωμα ζωάκια που λατρεύει ο Στέλιος. Έφτιαξα έτσι μια γωνιά στο παιδικό δωμάτιο που πιάνει τα ζωάκια του και τα βρίσκει στα πόστερ του και το ανάποδο φυσικά. Φυσικά δεν θα μείνω μόνο εκεί, του ετοιμάζω πολλές δραστηριότητες και παιδικές κατασκευές με ζωάκια αυτή την περίοδο.

 

Ένα δώρο για εσάς

Επειδή ξέρω καλά ότι την άνοιξη όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας έχω έναν κωδικό για εσάς.

Ο κωδικός TOPAIXNIDAKI χαρίζει 35% έκπτωση* στο Desenio.gr από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου.

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα εξατομικευμένα poster   

 

Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μου για διακόσμηση!

Να είστε καλά.

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version