Site icon paixnidaki.com

DIY – Φτιάξτε αυτοκόλλητα χωρίς εκτυπωτή.

Φτιάξτε αυτοκόλλητα χωρίς εκτυπωτή.

Μου έρχεται συχνά η επιθυμία να φτιάχνω τα δικά μου αυτοκόλλητα επιβράβευσης για τα παιδιά χωρίς να χρειάζεται να παίρνω ακριβά αυτοκόλλητα χαρτιά εκτύπωσης. Κι έτσι, κατέληξα να δοκιμάζω κάτι που τελικά πέτυχε!

Χρειάστηκα μόνο λίγα χρώματα, ψαλίδι, κολλητική ταινία διπλής όψεως και κανονική σιλοτέιπ!

Το πρώτο που έκανα ήταν να ζωγραφίσω μικρά χαριτωμένα σχεδιάκια σε κανονική κόλλα Α4 και τα έκοψα με το ψαλίδι.

Έπειτα, έκοψα κομμάτια από την ταινία διπλής όψεως έβγαλα μόνο από τη μία μεριά το προστατευτικό χαρτάκι. Εκεί, κόλλησα το σχέδιό μου και από πάνω το κάλυψα με κανονική σιλοτέιπ ώστε να μη φθαρεί ή χαλάσει.

Τέλος, έκοψα έτσι όπως ήταν το σχέδιο το ξανά έκοψα γύρω γύρω και έβγαλα το πίσω προστατευτικό χαρτάκι της ταινίας διπλής όψεως. Τα αυτοκόλλητά μας είναι έτοιμα! Τόσο απλά!

Για σκεφτείτε πόση χαρά θα πάρουν τα παιδιά αν μπορούν να φτιάχνουν τα δικά τους αυτοκόλλητα με τις δικές τους δημιουργίες!!!

Επίσης, είναι και για τους/τις μεγάλους/ες μία καλή ιδέα διότι μπορούν να εκτυπώσουν διάφορα σχέδια ή μικρά clipart για το σημειωματάριό τους ή την ατζέντα τους. Επίσης, μπορείτε να στολίσετε τα πράγματα των παιδιών με αυτοκόλλητα με τα ονόματά τους για να μην τα μπερδεύουν με τους/τις συμμαθητές/τριές τους!

Και πολλά πολλά άλλα αρκεί να έχετε φαντασία και εφευρετικότητα!

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version