Site icon paixnidaki.com

Diy Frida Kahlo – Φτιάξτε μια ξεχωριστή αποκριάτικη στολή

Αυτές τις Απόκριες έβαλα ένα στόχο να σας δείξω όσες γίνεται περισσότερες χειροποίητες αποκριάτικες στολές χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Ξεκίνησα με το μωρό μας που το έντυσα Harry Potter , πανεύκολα , δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες. Συνέχισα με μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν όταν ο Γιώργος και η Ζωή ήταν μόλις 2 χρονών. Τα είχα ντύσει Peter Pan και Tinkerbell, δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες και συνεχίζω με τη Ζωή που ντύθηκε φέτος Frida Kahlo και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Διαβάστε εδώ — > Οι 7 καλύτερες παιδικές ταινίες που κάθε παιδί πρέπει να δει!

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥






Στο προφίλ μου στο Instagram μάλιστα ανέβασα και το πρώτο μου #videoΠαιχνιδάκι όπου σας εξηγώ βήμα βήμα πως έφτιαξα την υπέροχη στέκα της Ζωής αλλά και τα ρούχα που φόρεσε.

Μπορείτε να δείτε εδώ το πρώτο μου #videoΠαιχνιδάκι

 

 Frida Kahlo – DIY στέκα λουλουδιών

 

 

Frida Kahlo – Τα ρούχα

Το καλό με τα ρούχα που φόρεσε η Ζωή είναι ότι δεν είναι αποκριάτικα και θα τα ξαναφορέσει οποιαδήποτε άλλη στιγμή θέλει. Διαλέξαμε μια εμπριμέ φούστα και ένα μονόχρωμο μπλουζάκι με διακριτικό κέντημα μπροστά. Η εσάρπα ήταν από μια παλιά κόκκινη κουρτίνα που δεν χρειαζόμουν, οπότε και την έκοψα. Και το τέλειο καλσόν της σε μπεζ αποχρώσεις με ένα φιόγκο στο γόνατο. Φόρεσε επίσης και ένα παλιό μου κολιέ που είχα φτιάξει παλιότερα με πομ πομ και κορδελάκια.

 

Frida Kahlo – Μακιγιάζ

Το χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ είναι τα έντονα φρύδια. Με καφέ μολύβι ένωσα τα φρύδια της Ζωής και μετά τα χτένισα για να φαίνονται σαν κανονικές τρίχες. Της έβαλα έντονο ρουζ και ένα κόκκινο κραγιόν για πρώτη φορά!

 

Frida Kahlo – Τα μαλλιά

Παρόλο που πολλοί λένε ότι πιάνουν τα χέρια μου γενικότερα, στα μαλλιά έχω θέμα. Έχω δει άπειρα Video με γαλλικές κοτσίδες κτλ και δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω ωραία χτενίσματα στο παιδί μου. Ευτυχώς τα μαλλιά της Frida είναι εύκολα. Χώρισα τα μαλλάκια της Ζωής στα 2 και της έπιασα 2 κοτσίδες δεξιά και αριστερά και της τα έπλεξα μαζί με ένα κόκκινο ύφασμα από την κόκκινη κουρτίνα μας. Τα στερέωσα με λίγα τσιμπιδάκια και μπροστά έβαλα τη στέκα της.

Το Video που είδα και με βοήθησε λίγο ήταν αυτό

 

Καλές Απόκριες

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version