Site icon paixnidaki.com

δωράκι – κέρασμα για το σχολείο

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος έγινε Πρωταγωνιστής στο σχολείο, σας είχα μιλήσει για αυτό εδώ. Μέσα στις “υποχρεώσεις” του πρωταγωνιστή ήταν να κεράσει τους συμμαθητές και φίλους του. Συνήθως  ένα γλυκό ?είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όλοι μας, σωστά;

Σοκολάτες, σοκοφρέτες, καραμέλες, γλειφιτζούρια, ζελεδάκια, σοκολοτάκια ??? μπαίνουν ή όχι σ ένα μικρό σακουλάκι, πουγκάκι με μια πολύχρωμη κορδελίτσα και τα παιδάκια ενθουσιάζονται! Είναι όμως όλα τα παιδάκια χαρούμενα; Μπορούν όλα να φάνε αυτό το λαχταριστό σακουλάκι; Τι γίνεται μ αυτά τα παιδάκια που έχουν κάποια αλλεργία, δυσανεξία ή κάτι άλλο και δεν γίνεται με τίποτα να γευτούν το δωράκι τους;

Θα σας πω τι γίνεται τα ματάκια βουρκώνουν, απομονώνονται και μια στιγμή χαράς για τα περισσότερα παιδιά, για αυτά γίνεται ένας μικρός εφιάλτης! Γιατί όσο και να λένε οι μαμάδες τους ότι έχουν πια συνηθίσει, ένα μικρό ψήγμα ζήλειας θα υπάρχει μπροστά σ όλα αυτά τα πολύχρωμα και φανταχτερά καλούδια!

Για αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα γιορτάζει το μικρό σας , σκεφτείτε 2 φορές τι θα “κεράσετε” τους φίλους του, ειδικά στο σχολείο που οι γονείς ? δεν είναι μπροστά και δεν μπορούν να το προφυλάξουν.

Με αφορμή λοιπόν όλες τις παραπάνω σκέψεις όταν ήρθε η ώρα να διαλέξω το κέρασμα, η επιλογή ήταν μονόδρομος. Επισκέφτηκα ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο και φτιάξαμε με τα παιδιά ένα όμορφο δωράκι ? για τους φίλους τους και μάλιστα με λιγότερο από ένα 1 ευρώ!

Το δωράκι – κέρασμα ήταν

 

 

Τα τετράδια τα διακόσμησα με πασχαλινές ετικέτες ??????που έφτιαξα. Εκτύπωσα, τις έκοψα και τις κόλλησα με ζεστή σιλικόνη πάνω στα τετράδια. Προσοχή δεν είναι δουλειά για παιδιά!

Αν θέλετε μπορείτε να τις κατεβάσετε και εσείς από εδώ. Είναι δωρεάν και θα δείτε το αρχείο πριν το κατεβάσετε από το αγαπημένο μου dropbox.

Κάθε φάκελος είχε μέσα αυτά!

Όταν τα έβαλα μέσα στον φάκελο κάτι μου έλειπε! Βρήκα λοιπόν μια κόκκινη καρώ κορδέλα που είχα, έκοψα και λίγα τσόχινα φυλλαράκια, κόλλησα και μια μικρή πασχαλίτσα ? και ταράν!!!!

Έτοιμο το δωράκι – κέρασμα με λίγότερο από 1 ευρώ!

Είχα τη χαρά να είμαι στο σχολείο τη στιγμή που ο Γιώργος μοίρασε με αγάπη τα δωράκια στους φίλους του και να σας πω κάτι; Όλα το χάρηκαν!

Θα χαρώ να μου πείτε στα σχόλια τι έχετε κάνει και εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version