Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν εκτυπώσιμα με δεινόσαυρους

Δωρεάν εκτυπώσιμα με δεινόσαυρους

Τους δεινόσαυρους τους αγαπάνε τα περισσότερα παιδιά. Έτσι ακριβώς αυτή την περίοδο και ο Στέλιος ζει στον ρυθμό των δεινοσαύρων!

Γι αυτό το λόγο το σχολικό του καλάθι είχε θέμα τους δεινόσαυρους, μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.

Με αφορμή λοιπόν το σχολικό καλάθι του Στέλιου, ετοίμασα μια σειρά από εκτυπώσιμα για να κατεβάσετε δωρεάν και εσείς. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για σχολικά καλάθια, για το σχολείο ή για διακόσμηση σε party.

Δωρεάν εκτυπώσιμο με δεινόσαυρους και την σχολική τάξη

Για να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας απλά κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα, αν είστε από υπολογιστή ή πατήστε παρατεταμένα πάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει, αν είστε από κινητό.

Βρείτε τις υπόλοιπες σχολικές τάξεις εδώ

Δωρεάν εκτυπώσιμα σημαιάκια

Εκτυπώνετε, κόβετε το κάθε τριγωνάκι ξεχωριστά και κολλάτε μια κορδελίτσα.

Δωρεάν εκτυπώσιμα με δεινόσαυρους και όνομα

Το παραπάνω εκτυπώσιμο το χρησιμοποίησα για να φτιάξω ένα μπλοκ ζωγραφικής για τον Στέλιο, το εκτύπωσα κανονικά σε χαρτόνι A4 και το κόλλησα πάνω σ΄ένα μπλοκ ζωγραφικής που είχα αγοράσει. Στο τέλος το πλαστικοποίησα για να μην χαλάσει.

Στο προφίλ μου στο Instagram @julie_bouza σας είχα ζητήσει να μου γράψετε το όνομά του παιδιού σας με σκοπό να φτιάξω και για το δικό σας παιδάκι ένα αντίστοιχο εκτυπώσιμο. Μου στείλατε πολλά μηνύματα και σχόλια κάτω από το post και αυτά είναι όλα τα ονόματα που συγκέντρωσα.

Βρείτε τα υπόλοιπα ονόματα εδώ

Σε περίπτωση που δεν βρήκατε το όνομα του παιδιού σας στο παραπάνω αρχείο μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό και να το γράψετε μόνοι σας.

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version