Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν εκτυπώσιμα για τη γιορτή του πατέρα!

Η προηγούμενη ανάρτηση για την γιορτή του πατέρα σας ενθουσίασε και ενθουσιάστηκα και εγώ πάρα πολύ που σας άρεσε τόσο πολύ! Μου στείλατε τόσο πολλά μηνύματα και φωτογραφίες από τις δικές σας δημιουργίες που μεταξύ μας συγκινήθηκα και λίγο πάρα πολύ!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι η γιορτή του πατέρα είναι μια γιορτή που πολλοί ξεχνάνε και δεν έχει ποτέ την ίδια λάμψη με τη γιορτή της μητέρας. Τα μαγαζιά δεν γεμίζουν με ανθοδέσμες, ούτε έχω δει αρκουδάκια να γράφουν στον αγαπημένο μου μπαμπά. Αν κρίνω και από τον δικό μου μπαμπά αν ποτέ του πήγαινα ένα αρκουδάκι θα γέλαγε… οπότε φαντάζομαι (?) ότι λίγο πολύ, οι περισσότεροι θα είχαν την ίδια αντίδραση.

1.

Τι θα λέγατε όμως αν του εκτυπώνατε ένα βραβείο πατέρα και του γράφατε όλους εκείνους τους λόγους που το αξίζει; Εκτυπώστε το δωρεάν εκτυπώσιμο από εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία!

Όταν κατεβάσετε το εκτυπώσιμο θα είναι χωρίς το λογότυπο

 

2.

Αν του λέγατε ότι τον αγαπάτε με μια κάρτα άκρως αντρική;  Λίγα λόγια απλά και  αντρικά  Μπαμπά σ’ αγαπώ… τέλος! Συμπληρώστε το όνομα του παιδιού ή γράψτε γιατί… και τον λόγο που τον αγαπάτε περισσότερο. Εκτυπώστε το δωρεάν εκτυπώσιμο από εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία!

Όταν κατεβάσετε το εκτυπώσιμο θα είναι χωρίς το λογότυπο

 

3.

Ποιός μπαμπάς δεν έβλεπε μικρός τους Super ήρωες και δεν είχε ταυτιστεί μαζί τους; Εκτυπώστε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο, βάλτε το σε μια κορνίζα  και η γιορτή του πατέρα θα γίνει super δυνατή!! Εκτυπώστε το δωρεάν εκτυπώσιμο από εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία!

Όταν κατεβάσετε το εκτυπώσιμο θα είναι χωρίς το λογότυπο

4.

Για το τέλος σας άφησα το πιο συγκινητικό κείμενο για εμένα αλλά και αν κρίνω από τα μηνύματά σας και για εσάς! Βάζετε δακτυλομπογιές στην παλάμη του παιδιού σας και αυτό αφήνει το αποτύπωμά του στην κάρτα του μπαμπά! Όπως ακριβώς κάναμε εμείς στον δικό μας μπαμπά.Συμπληρώνετε μόνο την ηλικία του! Εκτυπώστε το δωρεάν εκτυπώσιμο από εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία!

Όταν κατεβάσετε το εκτυπώσιμο θα είναι χωρίς το λογότυπο

Ανυπομονώ να μου στείλετε ξανά τις φωτογραφίες σας με τα δωρεάν εκτυπώσιμα για τη γιορτή του πατέρα. Ανυπομονώ!!!

Exit mobile version