Site icon paixnidaki.com

6 δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη + bonus η απάντησή του!

6 δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη + bonus η απάντησή του!

 

Μετά τη χθεσινή ανάρτηση που κυριολεκτικά λατρέψατε, μιλάω φυσικά για τα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα, έλαβα πάρα πολλά μηνύματα για να σας φτιάξω και δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο βασίλη.




Σας ετοίμασα λοιπόν 6 δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Η 7η σελίδα είναι ένα bonus και είναι φυσικά η απάντηση του Άγιου Βασίλη προς το παιδάκι σας.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε το γράμμα , να το εκτυπώσετε να το γράψετε μαζί με το παιδί και να το ταχυδρομήσετε στον Βόρειο Πόλο. Όταν θα είστε μόνοι εκτυπώστε την απάντηση του Άγιου Βασίλη, βάλτε την σ ένα φάκελο και αφήστε την πάνω στο μαξιλάρι του παιδιού. Αν ξέρει να διαβάζει κάντε του έκπληξη, διαφορετικά διαβάστε του εσείς την απάντηση του Άγιου Βασίλη!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή και τα παιδιά τη λατρεύουν! Ας κάνουμε λοιπόν  ότι περνάει από το χέρι μας για να φτιάξουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Ας γίνουμε πάλι παιδιά με τα παιδιά μας.

Και να θυμάστε σημασία δεν έχει να τους πάρουμε πολλά παιχνίδια και ακριβά δώρα. Αυτό που θα μείνει στα παιδιά μας χαραγμένο για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά θα είναι η αγάπη που νιώθουν όταν τα κοιτάζουμε στα μάτια. Θα είναι οι σφιχτές αγκαλιές μας και ένα χάδι. Θα είναι οι μυρωδιές των χριστουγεννιάτικων γλυκών. Και στο τέλος της μέρας ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι λίγο πριν τα πάρει ο ύπνος!

Κατεβάστε τα 6 δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη και την απάντηση του από εδώ!



Δείτε εδώ όλες τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις μας και έρχονται πολλά πολλά ακόμα ωραία πράγματα στο Παιχνιδάκι!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας

Γιούλη

 

6 δωρεάν εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη + bonus η απάντησή του!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version