Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν online παιδικές ταινίες για το Πάσχα

Αυτό το Πάσχα θα είναι λίγο διαφορετικό, θα μείνουμε μέσα στο σπίτι για το καλό όλων μας αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Αφού λοιπόν μένουμε στο σπίτι αρπάζουμε την ευκαιρία και βλέπουμε παιδικές ταινίες για το Πάσχα. Παιδικές ταινίες για τη τη ζωή και το θάνατο του Ιησού Χρηστού, τις παραβολές, τα θαύματα και τις θυσίες του!

Πάμε λοιπόν να τις δούμε αναλυτικά!

 

Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού


Περιγραφή παιδικής ταινίας


Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την ανάσταση του Ιησού χριστού.

Η ιστορία του Ιησού για τα Παιδιά


Περιγραφή παιδικής ταινίας


Η ιστορία του Ιησού Χριστού για τα παιδιά σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Λουκά. Μία ταινία η οποία περνά στα παιδιά -κυρίως τα μεγαλύτερα- όλα τα νοήματα του Πάσχα.

Ιησούς


Περιγραφή παιδικής ταινίας


Η ιστορία του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Παραβολές, θαύματα, διδαχές στους μαθητές του. Εικονογράφηση και σκηνές που δείχνουν με παραστατικότητα όσα μπορεί να μπερδεύουν τα παιδιά.

Ιησούς Χριστός – Γέννηση, θαύματα, παραβολές


Περιγραφή παιδικής ταινίας


Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την γέννηση, τα θαύματα, τις παραβολές, την διδασκαλία, την σταύρωση, την ανάσταση την ανάληψη και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την Αγία ζωή Του.

 

Καλό Πάσχα σε όλους μας!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version