Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν online παιδική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Εθνικού Θεάτρου για ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης του κοινού στον πολιτισμό, αυτό το σαββατοκύριακο θα προβληθεί διαδικτυακά η παράσταση “Χίλιες και Μία Ιστορίες” του Μάικ Κένι, σε σκηνοθεσία Β. Ατταριάν και Μ. Μακρίδη. Μια παράσταση για παιδιά από 5 ετών.

Πότε θα προβληθεί η παράσταση


Η παράσταση θα προβληθεί τις ώρες που παιζόταν και στο θέατρο, δηλαδή το
Σάββατο 4/4 στις 17:00 και την
Κυριακή 5/4 στις 12:00.

Που θα δούμε τις παραστάσεις


Οι προβολές θα είναι διαθέσιμες στο site του Ε.Θ εδώ www.n-t.gr

έως και 30′ μετά την προγραμματισμένη έναρξη, ενώ θα έχει κανείς τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει και από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το μήνυμα του Δημήτρη Λιγνάδη


«Το θέατρο ως σύμφυτη λειτουργία στον άνθρωπο δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο μέσον. Η ζωντανή αλληλεπίδραση μεταξύ σκηνής και κοινού θα είναι πάντα μία και μοναδική. Στην παρούσα φάση ψάχνουμε κάτι για να υποκαταστήσουμε τη θεατρική πράξη, όχι να την αντικαταστήσουμε.»
Δημήτρης Λιγνάδης,
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Θεάτρου

Η προβολή της παράστασης είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα (n-t.gr), όπου εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση έως και την έναρξή της. 

Προκειμένου να ενισχυθεί η εμπειρία της θέασης μιας ζωντανής θεατρικής παράστασης, η εκκίνηση της προβολής θα είναι εφικτή μόνο από την προκαθορισμένη ώρα και για τα επόμενα 30 λεπτά. Μετά το διάστημα των 30 λεπτών, η εκκίνηση της προβολής δεν θα είναι εφικτή.

Για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης όλων και την αποφυγή ζητημάτων αργής απόκρισης που ενδέχεται να παρουσιάζονται κατά περίπτωση λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και υπερφόρτωσης των οικιακών δικτύων, προτείνεται: Η σύνδεση και παραμονή στην ιστοσελίδα σε διάστημα 20 έως 15 λεπτών πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Η έναρξη της προβολής πραγματοποιείται αυτόματα.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι απαγορεύεται η, με οποιοδήποτε τρόπο, καταγραφή ή/και αναπαραγωγή του βίντεο – προβολής της παράστασης.

Καλή θέαση!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version