Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι!

Δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι!

 

Τα Χριστούγεννα είναι  η αγαπημένη μου γιορτή και ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή! Μου αρέσουν όλα τόσο πολύ, το χιόνι, οι μυρωδιές, τα γλυκά, τα δώρα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια φυσικά!

 

Σκέφτηκα λοιπόν τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τα σχολεία θα κλείσουν να φτιάξω δωρεάν εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αρχικά να εκτυπώσετε και τις 11 σελίδες σε σκληρό χαρτόνι και ιδανικά να τις πλαστικοποιήσετε! Μ αυτό τον τρόπο θα εκτυπώσετε μόνο μια φορά τις σελίδες και θα τις έχετε για πολύ πολύ καιρό!

Ο τρόπος που παίζεται αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ απλός αλλά πιστέψτε με τα παιδάκια σας θα ενθουσιαστούν και θα περάσουν πολλές ώρες δημιουργικής απασχολήσης.

Εσείς δώστε στα παιδιά τα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα και πλαστελίνη και αφήστε τα να διακοσμήσουν τις σελίδες όπως θέλουν. Βοηθήστε τα αν είναι πολύ μικρά να στολίσουν με χριστουγεννιάτικα μπαλάκια και γιρλάντες πλαστελίνης το δέντρο. Δώστε τους μπόλικη λευκή πλαστελίνη για να φτιάξουν τα γένια του Άγιου Βασίλη και κόκκινη για να διακοσμήσουν τον μπισκοτάνθρωπο.  Διαλέξτε ανάμεσα στα 10 υπέροχα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα και περάστε φανταστικά με τα παιδάκια σας!

Φυσικά στο Παιχνιδάκι έχουμε και την ωραιότερη συνταγή πλαστελίνης, δείτε τη συνταγή εδώ . Aν θέλετε προσθέστε και λίγη κανέλα και γαρίφαλλο σε σκόνη για να φτιάξετε τη χριστουγεννιάτικη μυρωδάτη εκδοχή της πλαστελίνης!

Μην ξεχάσετε να δείτε και τη συνταγή για το χιόνι για να φτιάξετε μέσα στο σπίτι χιονάνθρωπο. Aλλά και την φανταστική συνταγή για να φτιάξετε αυτοκόλλητα για τα τζάμια μόνο με 2 υλικά.

Ρίξτε μια ματιά σ αυτό το video που ανέβασα στο Instagram για να δείτε όλα τα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι!

Κατεβάστε από εδώ  τα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι!

 

 

Δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα για ατελείωτο παιχνίδι!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version