Site icon paixnidaki.com

Ένα φως για τη νύχτα, το πιο γλυκό παιδικό βιβλίο

Ένα φως για τη νύχτα

Marie Voigt

Μεταφραση- Απόδοση : Αντώνης Παπαθεοδούλου

Εκδόσεις Ίκαρος

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥



Λίγα λόγια

Η Μπέτυ λατρεύει τη νύχτα, γιατί φέρνει μαζί της τις πιο όμορφες ιστορίες. Αλλά ο Κόσμο, ο Αρκούδος, φοβάται το σκοτάδι…

Ακολούθησέ τους καθώς ανακαλύπτουν παρέα πως το σκοτάδι το χρειαζόμαστε για να βλέπουμε το φως, και πως το φως που κρύβουμε μέσα μας, μας δίνει θάρρος για να ξεπεράσουμε όλους μας τους φόβους.

Μια μαγική ιστορία μας δίνει θάρρος να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και ό,τι μας φοβίζει. Οι σκιές δεν κρύβουν απαραίτητα κάτι σκοτεινό, και στην ομορφιά τους μπορούμε να βρούμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

Ένα μαγικό παιδικό βιβλίο έφτασε στα χέρια μας και μας κέρδισε από την πρώτη σελίδα, πρόκειται για το “Ένα φως για τη νύχτα” της Marie Voigt που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις Ίκαρος. Αυτό το παιδικό βιβλίο το διαβάσαμε μαζί με τα παιδιά χωρίς να σταματήσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Η ιστορία είναι απλά μαγική, η εικονογράφηση σε ταξιδεύει σε παιδικό όνειρο και η μικρή πρωταγωνίστρια στάζει μια γλύκα.

Αν το παιδί σας φοβάται το σκοτάδι, με το παιδικό βιβλίο  Ένα φως για τη νύχτα, είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσει και θα γίνει ατρόμητο όπως ακριβώς η μικρή Μπέτυ της ιστορίας μας.

Σας προτείνω να το διαβάσετε αγκαλιά με τα μικρά σας και να δείτε προσεκτικά την κάθε του εικόνα. Μόλις τελειώσετε την ανάγνωση πάρτε έναν φακό, κλείστε το φως και διαβάστε ξανά. Το σκοτάδι το χρειαζόμαστε για να βλέπουμε το φως λέει η μικρή Μπέτυ , αλλά και το φως που κρύβουμε μέσα μας. Το σκοτάδι το χρειαζόμαστε για να βρούμε την ομορφιά στα πιο απίθανα μέρη κυρίως όμως για να βρούμε το φως που κρύβουμε όλοι μέσα στην καρδιά μας.

Σας προτείνουμε το Ένα φως για τη νύχτα με κλειστά μάτια!

Καλή ανάγνωση μικροί μας φίλοι!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version