Site icon paixnidaki.com

Εσύ πού έχεις αλλάξει πάνα άμοιρη μάνα;

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς σε μια καφετέρια με κάτι οικογενειακούς μας φίλους. Το καρότσι μας δεν το είχα μαζί μας, από τις σπάνιες φορές… και οι τουαλέτες του καταστήματος ήταν πενταβρώμικες.

 

Όταν χρειάστηκε λοιπόν να αλλάξω πάνα στο μωρό το έβαλα πάνω στο τραπέζι και με ταχύτητα φωτός το καθάρισα σε χρόνο ρεκόρ από το φόβο μου να μην ενοχλήσω κανέναν αν και στο κατάστημα εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο.

Ευτυχώς που οι πάνες Pufies είναι πολύχρωμες και πολύ χαριτωμένες και όλοι ασχολήθηκαν με τα κροκοδειλάκια του Στέλιου χαχα και όχι με την αλλαγή που έγινε πάνω στο τραπέζι χαχα.

Κάθισα λοιπόν και σκέφτηκα όλα τα αστεία μέρη που έχω αλλάξει πάνες στα παιδιά μου και αυτά είναι τα δικά μας 4 αστεία μέρη :

1. Μέσα στο αυτοκίνητο
2. Πάνω στο καρότσι
3. Πάνω σε τραπέζι καφετέριας (που σας έγραψα παραπάνω)
4. Αγκαλιά στον μπαμπά χαχα

 

Επειδή όμως ήθελα να βάλω και όλους εσάς που τα λέμε καθημερινά στο Instagram αυτές είναι οι δικές σας απαντήσεις:

 

nantia_skr Στην τσουλήθρα (αγαπημένο μέρος, αλλάζουμε συχνά) Στο υπουργείο Παιδείας σε διαμαρτυρία και σε καρότσι κάτω από το αεροπλάνο που περίμεναν για να το πάρουν!!!!

kathrintsik Πάνω στον καταψυκτη ενός μαγαζιού!!

akamatra 4/4 φιλενάδα! Αλλά και πάνω στο παππού, ενώ παίζει και δεν θέλει να σταματήσει, στις κούνιες κτλ κτλ

ioanvart Στον καναπέ του ιατρείου της παιδιάτρου! Σε τσουλήθρα σε παιδική χαρά!!!

elpida_touve 4/4 κι εγω. Και επισης: στην ξαπλωστρα του beach bar, σε παγκάκι,

mommyjammi.gr ΑΧΑΧΑ σε πλατεία με κόσμο να βολτάρει…

stoiximatizoume.gr ???

oliviawins_78 Ρώτησα για πάνες βρακακι.. Θα φέρουν τέλος του μηνός?

desp_cha Σε καταφύγιο !!

working_mama_blog ???

efzincreations σε κεντρο δεξιωσεων, ενω εμπαινε η νυφη και ο γαμπρος!!!

mamasou.gr Σε καράβι πάνω στον καναπέ…Στο καρότσι…όρθιο πάνω μου…Στην παραλία πάνω στο καρεκλάκι που καθόμαστε.. ή στην ψάθα.. θέλεις κι άλλα;;;!!!! Αχαχχαχα

tpanagiota @julie_bouza ?? τελειο το θεμα!!κ αρχιζω….στ αμαξι, στο πορτ μπαγκαζ, σε κρεβατι μασαζ…πανω στη ζυγαρια της παιδιατρου μας…σε ξαπλωστρα…στο μπαφι (καταφυγιο) πανω στο τραπεζι γιατι η αλλαξιερα ηταν κομπλε κ εμεις δεν αντεχαμε…θες κ αλλα??? Στο γρασιδι, στο καροτσι σε καφετερια…δεν εχω θεματα!αν χρειαστει αλλαζουμε παντου!κ ας υπαρχουν τριγυρω μουρμουριδες ?

kevezou Εμείς την πιο αστεία φορά που θυμάμαι είναι στην πρώτη εκδρομή που πήγαμε…. μέσα στο αυτοκίνητο με πάρα πολύ ζέστη στα γόνατα μου και με ένα λυκαρα δίπλα μου να έχει γουρλώσει τα μάτια του και να του τρέχουν τα σάλια??

workingmoms.gr Παντού όμως ?

dhimiter.muca ?????????❤️❤️

daskalaki.eleftheria Στο πορτ μπαγκαζ

kostas_st_maria_vas Σε τραπέζι που τρώμε σε γρασίδι, παγκάκι,πάνω σε αυτοκίνητο,πάτωμα σπιτιού,πεζούλι, σκαλοπάτι… Και σε πολλά σημεία που δεν μου έρχονται τώρα έχοντας και εγώ 2 ζουζουνακια και πολλές πολλές αλλαγές πάνας….

elena_st22 Όρθια δεν κάθετε να της αλλάξουμε πάνα και αν είμαστε κάπου έξω κάποιος κρατάει κάποιος βάζει εκείνη χτυπιέται μπαίνουν τα μπρος πίσω μπαίνει στραβά ένας χαμός ?????
 sofia_pentagiotissa 4/4 και στην αγκαλιά μου, σε πεζούλι, σε ξαπλώστρα, σε παγκάκι, στο γρασίδι και σε πολλά που δεν μου έρχονται με τη μια
mousanna 1)στο αυτοκινητο2)εννοειτε πανω σε τραπεζι μαγαζιου3)στο αεροπλανο πανω στο μπαμπα μας
mandalenagourma Στη μέση της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης κάτω από το ρολόι και ενώ είχε χορευτικό για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων γενοκτονίας των Ποντίων κάτω από το Ρυθμό της ποντιακής λύρας :p sorry φίλοι μου Πόντιοι σας αγαπώ αλλά βρωμουσε πολύ για να τον αφήσω έτσι!!! ???
mandalenagourma Το μετάνιωσα που δε το τραβήξαμε βίντεο!!! Φυσικά σπαρταρουσε όπως οι φίλοι μας ! Δύσκολη φάση να τα αλλάξεις όταν αρχίζουν να μπουσουλανε ή να είναι πιο ανεξάρτητα! Ευτυχώς έχουμε μπαμπά βράχο που κρατούσε τα πόδια! Αλλιώς άσταααα…..
venia_ts Στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου???
 roulampu Όρθιο σε πολυκαταστημα ☺️☺️
 christina_tzaferi Στην αγκαλιά του μπαμπά,πανω στο καρότσι,στην ξαπλώστρα ! πολύ καλές πάνες ?????
 annageorgop Φυσικά και τα τέσσερα που προείπες, καθώς επίσης και σε καναπέ και σε καρέκλα καφετέριας (κουβαλάω πάντα υποσεντονα βέβαια μαζί μου), σε ξαπλώστρα, σε πετσέτα παραλίας πάνω στην αμμουδιά και τελος στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου!!! ?

nikosstella08 χαχαχαχαχαχ τι μου θυμισεςςςςς τον μεγάλο μου μια φορά τον άλλαξα στον αέρα κυριολεκτικά με το ενα χέρι εβγαζα την παλια με το αλλο εβαζα την καθαρη…. ηταν η φαση που δεν ηθελε να αλλάξει και δεν καθοταν πουθενααααα???

 maria.chioti Σε ξαπλώστρα..τραπέζι.. όρθιο (απορώ πως τα καταφέραμε γιατί είναι αγρίμι?) και μετά στα γνωστά αμάξι,καρότσι..? άμα υπάρχει επείγον περιστατικό δεν κοιτάμε που είμαστε??

jola.kj ?Γέλασα πολύ με το πάνω στον μπαμπα..εγω στην παραλία..νωμιζω ότι έπεται άρθρο τι έχεις φάει αλλάζοντας πάνα άτιμη μάνα ???

 aphrodite_kechagia1976 Δεν θα πω για τα παιδιά μου είναι συνηθισμένα τα μέρη αλλά θα πω για μένα …φέτος το χειμώνα πηγαίνοντας Σέρρες ήθελα να κάνω τσισα μου σαν τρελή …σταματάμε στο δρόμο σε ένα άνοιγμα που δεν έχει ποτέ κόσμο λόγω στροφής!!!ανοίγω πόρτες να μη φαίνομαι κ εκείνη τη στιγμή σταματάνε δύο αμάξια ένα μπρος κ ένα πίσω μας!!!ωωω δια!!!θα κατουρήσω πάνω μου τι θα κάνω;παίρνω κ εγώ το γιογιό με τις σακουλιτσες το βάζω στο κάθισμα του αυτοκινήτου κατεβάζω όπως όπως παντελόνι κ λέω στα παιδιά:μη κοιτάτε μη πείτε κουβέντα!!!ουφ ξελαφρωσα!!!
Αυτό είναι το αρχικό ποστ στο Instagram με όλες τις απαντήσεις σας αν και κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και δεύτερο μέρος με ακόμα πιο σπαρταριστές απαντήσεις!!!

 

 

Εσύ πού έχεις αλλάξει πάνα άμοιρη μάνα;

Περιμένω και τις δικές σας αστείες απαντήσεις με χαρά!

 

 

Σας ευχαριστώ για όλες τις απίστευτες απαντήσεις σας! Να είστε όλοι καλά!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version