Site icon paixnidaki.com

Ετικέτες για τη σχολική τσάντα! Δωρεάν εκτυπώσιμα για όλους!

Ετικέτες για τη σχολική τσάντα

Ένα από τα πράγματα που θα σας ζητήσουν στο σχολείο, ειδικά στις μικρότερες τάξεις είναι να γράψετε το όνομα του παιδιού στα προσωπικά του αντικείμενα. Ο λόγος είναι για να αναγνωρίζουν τα ίδια τα παιδιά τα δικά τους πράγματα και να αυτοεξυπηρετούνται.

Συχνά κάποιοι γράφουν το όνομα του παιδιού πάνω στην τσάντα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Το έχω κάνει κ εγώ και το μετάνιωσα μετά από 1 χρόνο. Γιατί το μετάνιωσα; Γιατί μας έκαναν δώρο καινούριες τσάντες και τις παλιές που δεν είχαν πάθει τίποτα απολύτως  δεν μπορούσαμε να τις χαρίσουμε σ άλλα παιδάκια, όπως συνηθίζουμε, γιατί είχαν πάνω γραμμένα τα ονόματα των δικών μου παιδιών!

Έτσι λοιπόν μια πάρα πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξουμε ετικέτες για τη σχολική τσάντα, μόνοι μας στο σπίτι μας με ότι υλικά έχουμε! Για να μην χαλάσουμε και τις όμορφες τσαντούλες μας έτσι;

Μπορούμε να βάλουμε σ αυτή τη διαδικασία και το ίδιο το παιδί και να την φτιάξει όπως θέλει και του αρέσει γιατί μην ξεχνάμε είναι δικιά του!

——————-> Μια λύση είναι να πάρετε μια έτοιμη κάρτα από το βιβλιοπωλείο μαζί με τη διάφανη θήκη της και το παιδί αφού γράψει το όνομά του μόνο του (ή με βοήθεια) να ζωγραφίσει όπως του αρέσει!

——————-> Η λύση όμως που σας έχω εγώ σήμερα είναι να φτιάξετε τις δικές μας ετικέτες για τη σχολική τσάντα! Μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν από εδώ

Σας έχω ετοιμάσει με τη βοήθεια του Γιώργου και της Ζωής φυσικά, 55 (ναι 55!!!) υπέροχα σχέδια και 1 σκέτο για να έχετε τις πιο πρωτότυπες ετικέτες για σχολική τσάντα!

Κατεβάστε εδώ τις ετικέτες για τη σχολική τσάντα

 

Στον λογαριασμό μου στο Instagram ανέβασα από το πρωί ένα βιντεάκι για να δείτε πώς φτιάξαμε και εμείς τις δικές μας κάρτες.

 

Για το τέλος σας κρατάω κάτι πάρα πολύ καλό !

Αυτό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 10:30 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι θα βρίσκομαι στο  Avenue και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μου My New Baby όπου θα σας περιμένω να φτιάξουμε μαζί την ετικέτα για τη σχολική τσάντα ! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες

My New Baby Center

στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Avenue,  Λ. Κηφισίας 41 – 47, Παράδεισος (δίπλα στην Hellexpo & το ΙΑΣΩ).

τηλέφωνα: 210 8067782 & 210 2446063

Μη ξεχάσετε να κρατήσετε θέση έγκαιρα για να φτιάξουμε μαζί ετικέτες για τη σχολική τσάντα !

Η εκδήλωσή μας και στο Facebook

 

Διαβάστε επίσης

«Κοινοποίησε αν σου άρεσε αλλά απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του  κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου»

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version