Site icon paixnidaki.com

Face Painting | Πως να ζωγραφίσετε μια τίγρη

Αφού έκανα face Painting στη Ζωή μια ωραία πεταλούδα, δείτε εδώ, αποφασίσαμε να ζωγραφίσω στο πρόσωπο της κόρης μου και ένα πονηρό τιγράκι.

Αρχικά είδα αυτό το βίντεο το οποίο ήταν πάρα πολύ βοηθητικό.

Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα video από Giotto make up να εμπνευστείτε και φυσικά να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες!

Face Painting | Πως να ζωγραφίσετε μια τίγρη

Για να το φτιάξω χρειάστηκα μια μόνο συσκευασία που αυτή τη φορά είχε μέσα 3 μολύβια και μου φάνηκε ακόμα πιο εύκολο σε σχέση με τις βαφές.

Η συσκευασία είναι αυτή.

Αρχικά ζωγράφισα ολόκληρο το πρόσωπο της Ζωής κίτρινο. Για να το κάνω αυτό έκανα πολλές “μολυβιές” και στη συνέχεια άπλωσα το χρώμα με τα χέρια μου μαλακά.

Μόλις έγινε κίτρινη σαν λεμόνι η Ζωή, πήρα το άσπρο μολυβάκι και ζωγράφισα τα φρύδια της, γύρω από το στόμα και λίγο στα μάγουλα.

Στο τέλος πήρα το μαύρο μολυβάκι και έκανα τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Φυσικά η Ζωή ενθουσιάστηκε και μ’ αυτό το Face painting και τώρα μου ζητάει να της φτιάξω τσόχινα αυτιά και ουρά για να έχουμε μαι επιπλέον στολή.

Το Giotto make up αφαιρείται πανεύκολα μ΄ένα μωρομάντιλο από το ίδιο το παιδί, είναι δερματολογικά ελεγμένο και τα χρησιμοποιούμε άφοβα σε παιδάκια από 3 χρονών και πάνω!

Μπορείτε να δείτε εδώ και το Face Painting | Πως να ζωγραφίσετε μια πεταλούδα

Και επειδή δεν θέλω να σας αφήνω παραπονεμένους 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν μια συσκευασία Giotto make up για να κάνουν το μακιγιάζ των ονείρων τους!

Για να πάρετε μέρος κλικ πάνω στη φωτογραφία που θα σας οδηγήσει στο facebook στη σελίδα μου Παιχνιδάκι.

Καλή επιτυχία σε όλους και φυσικά καλά μασκαρέματα!

Σας φιλώ Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version