Site icon paixnidaki.com

Φαγητό για παραλία – 5 αλμυρά σνακ για παιδιά

Φαγητό στην παραλία – 5 αλμυρά σνακ για παιδιά

Τι τρώμε στην παραλία μαμά;

Είτε πηγαίνετε σε μια ερημική παραλία είτε σε μια οργανωμένη, όταν έχεις μικρά παιδάκια το ταπεράκι επιβάλλεται. Και αυτό γιατί θέλεις το μικράκι σου να φάει σωστά αλλά και γιατί το κόστος των σνακ στις οργανωμένες παραλίας είναι συνήθως αρκετά υψηλό!

Το ταπεράκι του Μικρού Πρίγκηπα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι από την εταιρεία Monbento και θα το βρείτε στο site Watobject.com

Επέλεξα το συγκεκριμένο ταπεράκι γιατί:

Ανοίγει και κλείνει πανεύκολα
Με τα κουμπιά ανοίγματος και κλεισίματος που είναι ειδικά προσαρμοσμένα για μικρά χέρια, το κουτί φαγητού σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους γονείς και εγκρίθηκε από τα παιδιά!

Απίστευτα σχέδια που αλλάζουν
Το κουτί του κολατσιού μας έχει φοβερό design αλλά αν το βαρεθείτε υπάρχουν εναλλάξιμα σχέδια που σας επιτρέπουν να προσθέσετε το όνομα του μικρού ιδιοκτήτη ή μια άλλη εικόνα. Η δυνατότητα εξατομίκευσης περιορίζει κάθε κίνδυνο ανάμιξης κουτιών bento κατά το παιχνίδι!

Ένα δυνατό κουτί κολατσιού που κλείνει αεροστεγώς
Χάρη στη συμπαγή του μορφή, το κουτί κολατσιού μας μπαίνει εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο. Το μεγάλο κάτω διαμέρισμα είναι αεροστεγές (μόλις βιδωθεί κλειστό) και τα στρογγυλεμένα άκρα του είναι απορροφητικά από κραδασμούς, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για τα μικρά foodie σας σε όλες τις περιπέτειες τους!

Για τον Ιούλιο, ισχύει προσφορά στα Monbento  φαγητοδοχείο και μπουκάλι monbento -10% έκπτωση, βρείτε όλα τα σχέδια εδώ.

Πάμε όμως να δούμε τις 5 ιδέες για αλμυρά σνακ για παιδιά μικρά και μεγάλα!

 

Πρώτο φαγητό για παραλία

Χωριάτικη σαλάτα με κόκκινα ντοματίνια, αγγουράκια, ελιές, μπόλικη φέτα και μικρούλικα κρουτόν.

Συνδυάστε το και με βρασμένο αβγό και θα χορτάσει κάθε πεινασμένο παιδάκι.

 

Δεύτερο φαγητό για παραλία

Κουλούρι Θεσσαλονίκης το αγαπημένο των παιδιών και όχι μόνο παρέα με πολύχρωμες πιπεριές και ντοματίνια.

Και επειδή το κουλούρι θα φαγωθεί μέχρι να πεις κύμινο, πάρε μαζί σου και μερικά χειροποίητα κριτσίνια ολικής με ηλιόσπορους.

Τρίτο φαγητό για παραλία

Καλαμάκια ή σουβλάκια λαχανικών, δεν με νοιάζει πώς τα λες, θέλω απλά να τα φτιάξεις. Εγώ έβαλα ντοματίνια, πράσινη πιπερία, αγγούρι και κάτω κάτω που δεν φαίνεται γραβιέρα.

Βραστά αβγά και τα αγαπημένα μας χειροποίητα κριτσίνια ολικής με ηλιόσπορους.

Τέταρτο φαγητό για παραλία

Το σνακ υπερπαραγωγή γιατί έχει ένα καβουράκι από τορτίγια, γεμιστό με βραστή γαλοπούλα, gouda, τυροκαυτερή και για ποδαράκια έχει τα διάσημα αλμυρά κριτσίνια.

Πέμπτο φαγητό για παραλία

Το πιο απλό ίσως από τα προηγούμενα για όταν βιάζεστε πολύ! Αγγουράκια κομμένα σε στικ ντοματίνια και ένα τοστάκι κομμένο σε σχήμα καρδιάς.

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μου για αλμυρά φαγητά για παραλία; Σύντομα θα ακολουθήσει η γλυκιά εκδοχή και κάτι μου λέει ότι θα σας αρέσουν και αυτά πολύ!

Για τον Ιούλιο, ισχύει προσφορά στα Monbento  φαγητοδοχείο και μπουκάλι monbento -10% έκπτωση, βρείτε όλα τα σχέδια εδώ.

Καλές βουτιές, να περνάτε όμορφα!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version