Site icon paixnidaki.com

Φτιάξτε και εσείς ροζ μακαρονάδα με 2 υλικά

Δεν δηλώνω μαγείρισσα, προσπαθώ να κάνω πανεύκολες συνταγές. Συνήθως μου τραβάνε την προσοχή αυτές που έχουν 2, 3 άντε 4 υλικά. Μου αρέσει όμως να διακοσμώ τα πιάτα, απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου αυτό ακριβώς έκανα. Η μαμά μου μαγείρευε σε χρόνο ρεκόρ τα πάντα, ακόμα αυτό κάνει, και εγώ δεν τα έβγαζα από την κουζίνα αν δεν είχαν όλα τα πιάτα μάτια, μύτη και στόμα, λουλούδια, πεταλούδες και ουράνια τόξα, ακόμα αυτό κάνω. Θα το έχετε παρατηρήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά όμως θέλω να σας μιλήσω για μια συνταγή  που ανακάλυψα τυχαία! Είχα φτιάξει τα μακαρόνια όπως τα φτιάχνω συνήθως, δεν νομίζω ότι θέλετε οδηγίες έτσι; και ήθελα να φτιάξω μια  εύκολη, γρήγορη και ανάλαφρη σάλτσα για μακαρόνια. Έβαλα λοιπόν στο μούλτι μου 2 μέτριες ντομάτες τις έλιωσα τελείως και πρόσθεσα 200gr τυρί κρέμα. Το αποτέλεσμα ήταν απλά φανταστικό! Οι αγαπημένες μου γεύσεις σε μια σάλτσα που έγινε σε 1 μόλις λεπτό χωρίς να χρειαστεί να βράσω, τηγανίσω, μαγειρέψω!!!!! Επιτυχία σας λέω, επιτυχία!!!

Ο Νίκος (σύζυγος) που είναι ο δυσκολότερος πελάτης μου, περνάει ακόμα και τη Ζωή (!!!) , θέλει ακόμα μια τσαχπινιά μέσα στη σαλτσούλα του,  λίγη φέτα στο μούλτι (μαζί με τη ντομάτα και το τυρί κρέμα)  και έτοιμη και η δική του σάλτσα.

Μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε από πάνω και κομματάκια ντομάτας ή τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας.

Ο δύσκολος πελάτης θέλει επιπλέον από πάνω και κομματάκια πιπεριάς, ωμής ευτυχώς!

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τη σάλτσα για μακαρόνια για ένα πιάτο ή απλώς θέλετε να το δοκιμάσετε πριν το φτιάξετε κανονικά . Κόψτε ένα τέταρτο από μια ντομάτα και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα. Φυσικά στη συνταγή αυτή μπορεί κάποιος να επέμβει όσο θέλει, μπορεί να σας αρέσει με περισσότερη ντομάτα και λιγότερο τυρί ή το ανάποδο!

Μια εκπληκτική συνταγή που διάβασα πριν λίγο καιρό ήταν η μους φέτας! Και εξαιτίας της μου μπήκε η ιδέα της ροζ μακαρονάδας μου!

Ελπίζω να σας αρέσει και να ευχαριστηθείτε τη ροζ μακαρονάδα σας!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version