Site icon paixnidaki.com

Μοναδικά Candy Bar και τα πιο νόστιμα γλυκά βάφτισης

Όπως σας έχω πει ήδη πει αυτό το καλοκαίρι θα γίνω νονά και θα βαφτίσω και το μωρό μου! Εδώ και καιρό λοιπόν είμαι σε αναζήτηση για να βρω αυτά που μας ταιριάζουν απόλυτα! Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino τα επέλεξα προσωπικά για να μας γλυκάνουν αυτή την όμορφη μέρα.

Τα ανακάλυψα για πρώτη φορά στο Μοναστηράκι (Μητροπόλεως 80) όπου δοκίμασα τα θεσπέσια γλυκά και είπα αμέσως στον σύζυγο ότι τα θέλω οπωσδήποτε και στη βάφτιση του μωρού μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να τον πείσω γιατί και εκείνος είχε ακριβώς την ίδια άποψη μ΄εμένα.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Γιατί η βάπτιση, αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού μας και πρέπει να είναι ξεχωριστή και παραμυθένια.

Όταν μίλησα με την υπεύθυνη μου είπε “Όπως σε όλα τα παραμύθια, αυτά που χρειάζονται είναι ένα όμορφο σκηνικό, μία γλυκιά ιστορία και πολλή φαντασία. Στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino διαθέτουμε και τα τρία και είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μία ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη”.

Έριξα μια ματιά επίσης στο site τους και ανακάλυψα με μεγάλη μου χαρά τα πολύχρωμα και χαρούμενα τα standard & custom-made candy bar Zuccherino. 

Στα συν είναι ότι όλες οι λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα της διακόσμησης, στο concept και στο θέμα που έχουμε επιλέξει. Χειροποίητα μπισκότα, cupcakes, γεμιστά donuts, πολύχρωμα popcakes, macarons, γλειφιτζούρια, δροσερή λεμονάδα και βυσινάδα και φυσικά γλυκά σε διάφορες γεύσεις, θα κάνουν και τους πιο επιλεκτικούς να τα δοκιμάσουν όλα!

Όσο για τους λάτρεις του παγωτού, είναι σίγουρο ότι τα καροτσάκια παγωτού Zuccherino, γεμάτα με τις αγαπημένες μας γεύσεις παγωτό  θα  εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Εμείς αποφασίσαμε να περιποιηθούμε και λίγο παραπάνω τους καλεσμένους μας με κάποια αλμυρές επιλογές και όταν μας είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσουμε το candy bar ή το καρότσι παγωτού με ένα λαχταριστό finger food buffet, είχαμε καταλάβει ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή. Χαμπουργκεράκια, κρουασανάκια με μοτσαρέλα & ντομάτα, mini hot dog, rolls και πολλές ακόμα λιχουδιές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Σ αυτή τη βάφτιση όμως, εμείς θα γιορτάσουμε και τα πρώτα γενέθλια του μωρού μας και φυσικά δεν θα λείπει η custommade τούρτα, γιατί εκείνη είναι που περιμένουν όλοι για να γιορτάσουν.

Εσείς αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα το θέμα της βάπτισης, τόσο το καλύτερο. Οι άνθρωποι των Zuccherino σας περιμένουν με πολλή έμπνευση, χαμόγελο και φαντασία για να βρείτε μαζί το θέμα που σας ταιριάζει και να οργανώσουν αυτή τη μέρα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.

Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα..

Ανακαλύψτε τα μοναδικά καταστήματα ZUCCHERINO σε 4 σημεία σε όλη την Αθήνα και μη διστάσετε να μπείτε μέσα και να δοκιμάσετε ότι θέλετε για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ!

ZUCCHERINO
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων,
T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης,
T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,
T 210 32 13 015

Ε. info@zuccherino.gr // www.zuccherino.gr

Facebook: Ζαχαροπλαστείο Zuccherino
Instagram: @zuccherino.gr

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version