Site icon paixnidaki.com

Gormiti το Νησί του Gorm – Unboxing

Gormiti το Νησί του Gorm – Unboxing

Ο Γιώργος έχει παρακολουθήσει στην τηλεόραση όλα τα επεισόδια του Gormiti οπότε μπορείτε λίγο να καταλάβετε τι έπαθε όταν προσγειώθηκε στα χέρια του το παιχνίδι Gormiti το Νησί του Gorm. Με μια λέξη απλά ενθουσιάστηκε!

Unboxing


Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από τα πιο εύκολα στη συναρμολόγηση.

Το κουτί έχει μέσα 2 μεγάλες συσκευασίες και μια φιγούρα.

Η μια συσκευασία έχει μέσα το ταμπλό του παιχνιδιού όπου πρέπει να συναρμολογήσετε τα κάστρα των δυνάμεων της φύσης αλλά και τον Πύργο του Gorm.

Η δεύτερη συσκευασία έχει μέσα τα πλαστικά νησιά που τοποθετούνται πάνω στο ταμπλό, σε διάφορα χρώματα.

Και φυσικά η αποκλειστική χρυσή φιγούρα του Άρχοντα Helios!

Digital κωδικός μέσα στο παιχνίδι

Το παιχνίδι κρύβει και μια έκπληξη, μέσα θα βρείτε έναν Digital κωδικό όπου ξεκλειδώνει μοναδικό περιεχόμενο τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή.

Παιχνίδι


Προτείνετε για παιδιά από 4 χρονών και πάνω. Εμείς όμως εκτός από τον Γιώργο έχουμε και τον Στέλιο που μπορεί να είναι 2,5 αλλά έχει τον μεγάλο του αδερφό πρότυπο και τρελαίνεται να παίζει με ό,τι παίζει ο αδερφός του.

Έτσι λοιπόν τα παιδιά μου ζουν μοναδικές περιπέτειες στο νησί του Gorm, αφού δημιουργούν μάχες ανάμεσα στους Gormiti και στους Darkans και προστατεύουν ο καθένας το νησί του.

 

 

Τα παιχνίδια Gormiti κυκλοφορούν από την Giochi Preziochi Hellas και θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών,

Αν είστε και εσείς Gormiti fans ακολουθήστε τους στα δικά τους social media για να μαθαίνετε ό,τι νέο, στο Facebook https://www.facebook.com/gormitiofficialgr και στο Instagram https://www.instagram.com/gormitiofficialgr/

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version