Site icon paixnidaki.com

Η Bluey λαμπάδα μας έκλεψε την καρδιά!

Η Bluey λαμπάδα μας έκλεψε την καρδιά!

Αν το  μικράκι σας ή το βαφτιστήρι σας αγαπάει την Bluey αυτή η λαμπάδα είναι η ιδανική για αυτό το Πάσχα.

Ο μικρός μου την Bluey την αγαπάει πολύ, οπότε μόλις την είδε άρπαξε το κουτί και ξεκίνησε το παιχνίδι. Και τι παιχνίδι αφού η Bluey δεν έρχεται μόνη της, συνοδεύεται από ένα υπέροχο ζωγραφιστό γαλάζιο κερί με την Bluey, μια ολόκληρη πισίνα παιχνίδι και φυσικά σωσίβια, γυαλιά και νεροπίστολο! Έτσι λοιπόν γέμισε την πισίνα με νερό και ξεκίνησε να κάνει βουτιές είτε από χαμηλά είτε από ψηλά με την Bluey. Την έβαζε και την έβγαζε από το σωσίβιο, της φορούσε τα γυαλιά της και έριχνε στα ψέμματα με το νεροπίστολο της!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του unboxing και λίγο παιχνίδι στο προφίλ μου στο Instagram εδώ

ή στο Tik Tok εδώ

@julie_bouza Αν το μικράκι σας (ή το βαφτιστήρι σας φυσικά) αγαπάει την Bluey αυτή η λαμπάδα είναι ιδανική για αυτό το Πάσχα! Μέσα στο κουτί θα βρείτε ένα όμορφο, ζωγραφιστό κερί με την Bluey, μια ολόκληρη πισίνα παιχνίδι και φυσικά την Bluey με σωσίβια, γυαλιά και νεροπίστολο! Ο Στέλιος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να γεμίσει την πισίνα νερό και να παίξει με την αγαπημένη του Bluey με τις ώρες! @www.gptoys.gr #gptoys #bluey #easter #eastergifts #μπλουι #πασχαλινεσλαμπαδες #blueytok #blueytoyunboxing #blueytoy #blueyeaster ♬ Kids & Toys – FASSounds

Η γνώμη της μαμάς

Η λαμπάδα Bluey θα κλέψει τις καρδιές των παιδιών τώρα το Πάσχα και θα τους μείνει και το παιχνίδι! Σ΄αυτό το σπίτι αγαπάμε λίγο παραπάνω την Bluey και κάθε τι δικό της έχει ξεχωριστή θέση.

Update

Και μια μικρή ενημέρωση σχετικά με την χρήση του παιχνιδιού από τον μικρό μου. Πλέον η πισίνα με την Bluey έχει μετακομίσει στη μπανιέρα μας και κάθε βράδυ κάνει μια βουτιά η Bluey και μια ο Στέλιος!

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version