Site icon paixnidaki.com

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | Να σας συστήσω το κερασάκι μου !

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης | Να σας συστήσω το κερασάκι μου !

Το 2017 μπορεί να έφυγε οριστικά, μπορεί να μην κέρδισα κανένα φλουρί αλλά κέρδισα κάτι άλλο μοναδικό! Το 2017 έφυγε αλλά μου άφησε στην κοιλιά το πιο γλυκό και αναπάντεχο δώρο, ένα μωρό κερασάκι.

Χάρισε μας ένα like

 

Μα γιατί κερασάκι  και όχι σποράκι, φασολάκι κτλ κτλ θα με ρωτήσετε και θα έχετε και απόλυτο δίκιο. Γιατί ήμουν έγκυος για αρκετό καιρό πριν το ανακαλύψω και όταν το κατάλαβα το μωρό ήταν ήδη όσο και ένα κερασάκι . Επίσης είναι και το κερασάκι στην τούρτα της οικογένειάς μας ♥.

Όπως καταλάβατε κατέβασα μια εφαρμογή που με ενημερώνει κάθε εβδομάδα πόσο είναι το μωρό και τι σχήμα φρούτου έχει. Αυτή η εγκυμοσύνη μου αρέσει πολύ και αυτή η εφαρμογή είναι τόσο μα τόσο γλυκιά. Μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό σας από εδώ android και από εδώ itunes.

Το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου λοιπόν ξεκινάει να μετράει εδώ.

Σήμερα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων και το μωρό έχει σχήμα φράουλας. Τα συμπτώματα μου σ αυτή την εβδομάδα είναι απίστευτη υπνηλία, κόπωση γενικότερα και αναγούλες που κρατάνε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Αυτές τις ώρες υπολειτουργώ εντελώς, δεν θέλω να φάω απολύτως τίποτα και εννοείται νερό ούτε για πλάκα. Από το μεσημέρι και μετά η αναγούλα υποχωρεί σχεδόν εντελώς και πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Έκοψα τον καφέ εντελώς, έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν ήμουν φανατική οπαδός. Έκοψα εντελώς και την coca cola που είμαι εθισμένη χρόνια και τώρα έχω σύνδρομο στέρησης. Προσπαθώ να κόψω και τα γλυκά αλλά δεν τα καταφέρνω ακόμα, εκεί ο εθισμός μου είναι δυστυχώς πολύ μεγαλύτερος.

Έχω απίστευτη όρεξη για φυσικό χυμό πορτοκάλι και προσπαθώ να τρώω περισσότερες σαλάτες και φρούτα. Αυτή η εγκυμοσύνη με βρίσκει με αρκετά κιλά και αυτό το γεγονός μ έχει αγχώσει επίσης.

Η κοιλιά μου φαίνεται, όχι καλέ δεν είναι απλά πάχος, φαίνεται και παραφαίνεται, είμαι μια περήφανη έγκυος γυναίκα!

 

Η πιθανή ημερομηνία τοκετού σύμφωνα με την αυχενική είναι 26 Ιουλίου και δυστυχώς πηγαίνω ξανά για καισαρική, θα σας γράψω όλους τους λόγους πολύ πολύ σύντομα.

Κάθε μέρα προσπαθώ να χαλαρώσω και να απολάυσω αυτή την μαγική περίοδο στη ζωή μου. Ανυπομονώ να δω μόνη μου τις διαφορές μιας μονής κύησης με την προηγούμενη διπλή μου κύηση. Ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου το κερασάκι μου και να το γνωρίσω στα αδερφάκια του που το περιμένουν με χαρά.

Στα ψιλά γράμματα είναι ότι έχω μια μικρή αποκόλληση και λέω ψιλά γράμματα γιατί προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, να είμαι χαλαρή, ξεκούραστη, όσο γίνεται με 2 παιδιά, και αισιόδοξη.

Στα ακόμα πιο ψηλά γράμματα είναι ότι δεν έχω γυναικολόγο ακόμα. Ο προηγούμενος “μεγαλογιατρός” που γέννησα τα παιδιά μου, μου φέρθηκε τόσο άσχημα που δεν περνάω ούτε έξω από το ιατρείο του. Ενώ οι 2 γυναικολόγοι που επισκέφτηκα σ αυτή την εγκυμοσύνη δεν μου άρεσαν καθόλου. Τώρα ετοιμάζομαι να επισκεφτώ τον τρίτο γυναικολόγο. Αυτή η ιστορία όμως με τους γιατρούς είναι μια ανάρτηση από μόνη της που υπόσχομαι ότι θα γραφτεί άμεσα για να γελάσετε και να κλάψετε μαζί μου.

Αυτά είναι λοιπόν τα υπέροχα νέα μας, περιμένουμε το μωρό μας, το μικρό μας κερασάκι.

Σας φιλώ γλυκά

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version