Site icon paixnidaki.com

Κ όμως υπάρχει ξενοδοχείο που δεν δέχεται παιδιά!

Σήμερα απογοητεύτηκα πάρα πολύ! Ήθελα να πάμε κάπου το 3μερο που πλησιάζει. Οι 4μας , μαμά μπαμπάς και τα 2 μικρά μας, γιατί σας τα γράφω όλα αυτά θα μου πείτε… και θα σας απαντήσω σύντομα..

Βρήκα μετά από ώρα ένα ξενοδοχείο φοβερό, με απίστευτη θέα, νορμάλ τιμή, σε κάποιο μέρος που δεν έχουμε ξαναπάει, είναι κοντά στην Αθήνα και μου φάνηκε ιδανικός προορισμός. Το όνομα δεν θα σας το αποκαλύψω, σ αυτό το άρθρο, δεν νιώθω έτοιμη ακόμα να γράψω άσχημη κριτική, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα είμαι έτσι για πάντα γιατί θύμωσα σήμερα και θύμωσα πολύ!

Μπήκα μέσα στη σελίδα τους, ξετρελάθηκα με τις φωτογραφίες τους και πήγα να κάνω online κράτηση… αμ δε… δεν υπήρχε διαθεσιμότητα! Οκ λεω θα δοκιμάσω ένα μήνα μετά, τα ίδια… 3 μήνες μετά τα ίδια μέχρι που έφτασα στο 2017 και διαθεσιμότητα δεν υπήρχε για οικογένεια!!!

Δεν μπορούσα να το πιστέψω…. πραγματικά δεν μου είχε ξανατύχει σε ξενοδοχείο κάτι τέτοιο… Τους πήρα λοιπόν τηλέφωνο και η πρώτη ερώτηση που έκανα μετά το καλησπέρα ήταν “Παιδιά δέχεστε?” στην άλλη πλευρά της γραμμής ένας αγενέστατος τύπος με ρώτησε (με αγενέστατο τρόπο) που να τα φέρεις; εδώ; Κόλλησα…. το κατάλαβε… και μου είπε με μισόλογα να περιμένω να μου δώσει την υπεύθυνη (!!!)

Η υπεύθυνη ήταν ευγενέστατη αλλά μου επιβεβαίωσε με τον πιο διπλωματικό τρόπο ότι δεν δέχονται παιδιά! Και αν δεχτούν θα είναι μόνο 1 σε κάθε δωμάτιο, 2 με τίποτα!!! Για 3, 4 δεν το συζητώ καν… Τα δωμάτια στις φωτογραφίες ήταν τεράστια, δεν ήταν  μικρά και χωρούσαν άνετα κρεβατάκια..

΄Ετσι λοιπόν έκλεισα το τηλέφωνο και μέχρι τώρα δεν μπορώ να το χωνέψω… αλήθεια δεν  μπορώ!

Εννοείται ότι δεν θα πω  τ όνομα του ξενοδοχείου, δεν τους αξίζει ούτε καν μια αρνητική  διαφημίση!

Τους γυρνάμε λοιπόν την πλάτη και φεύγουμε με αξιοπρέπεια! Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές!!!

Σ αυτό το σημείο όμως θα ήθελα τη γνώμη σας, τις εμπειρίες σας, τις φωτογραφίες σας από μέρη που έχετε πάει ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες που ήταν πραγματικά ιδανικά για να φιλοξενήσουν παιδιά!

Στείλτε μου

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω τα μέρη που θα μου στείλετε, ίσως κάποια στιγμή κάνω κάτι σαν λίστα με προτεινόμενα μέρη ! Δώστε συμβουλές και για αυτό! Θα σας περιμένω.

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version