Site icon paixnidaki.com

Καλοκαιρινό πάρτι!!!

Καλοκαιρινό πάρτι!!!

Την ημέρα που έκλεισε το σχολείο κάναμε το πιο ωραίο αυθόρμητο πάρτι που έχουμε κάνει ποτέ! Το θέμα του πάρτι μας ήταν το Καλοκαίρι για να καλωσορίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και να αποχαιρετήσουμε το σχολείο!!

Δε λένε ότι τα ωραιότερα πράγματα που μας συμβαίνουν είναι συνήθως τα αυθόρμητα, αυτά που δεν τα προγραμματίζουμε; Ε το πάθαμε και εμείς για μια ακόμα φορά!

Στην αρχή ήθελα να είναι έκπληξη για τα παιδιά αλλά (ευτυχώς) δεν τα κατάφερα και λεω ευτυχώς γιατί ήταν οι καλύτεροι βοηθοί που θα μπορούσα να έχω. Διασκεδάσαμε τόσο μα τόσο πολύ την όλη προετοιμασία που η χαρά μας ήταν ίδια και πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού πάρτι μας!

Το καλοκαιρινό μας πάρτι έγινε στη βεράντα του σπιτιού μας, εκεί που είχαμε κάνει και την έκθεση αγάπης για τη γιορτή του μπαμπά μας που γιορτάσαμε όπως σας είπα λίγες μέρες πριν.

Το μοναδικό που είχα παραγγείλει ήταν τα cupcakes

το σπιτικό κέικ μας το έκαναν δώρο την ίδια μέρα το πρωί

και δροσερά φρούτα ιδανικά για ένα καλοκαιρινό πάρτι

φράουλες σε καλαμάκια και φέτες από πεπόνι
λαχταριστό καρπούζι

Το πάρτι μας όμως δεν είχε μόνο φαγητό, είχε πισίνα (πλαστική), παιχνίδια και νεροπίστολα!

και χαρά πολύ χαρά

και γέλια

και δεν έβγαιναν από μέσα με τίποτα

Στο τέλος κουράστηκαν και λίγο πριν βγουν δοκίμασαν το εκπληκτικό cupcake

και λίγο δροσερό καρπουζάκι

Και μετά ευτυχώς βγήκαν, γιατί δεν κάνει να τρώμε και να κολυμπάμε, και το καλοκαιρινό μας πάρτι συνεχίστηκε στη βεράντα μας, με πολλά παιχνίδια και γέλια και χαρά.

Το Καλοκαίρι αρχίζει και αυτό το καλοκαίρι θα χτίσουμε όμορφες αναμνήσεις, θα γελάσουμε, θα παίξουμε πολύ, θα θυμηθούμε οι γονείς ξανά όλα μας τα παιδικά καλοκαίρια και θα τα ζήσουμε ξανά και ξανά με τα παιδάκια μας!

Και να σας πω και κάτι ακόμα δεν χρειάζεται να έχουμε γορτή ή γενέθλια για να κάνουμε  ένα πάρτι! Τα πάρτι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ούτε καν πολλά χρήματα χρειάζονται. Το μυστικό επιτυχίας ενός πάρτι είναι η καλή διάθεση και μόνο αυτή!

Και όταν έρθει ο Σεπτέμβρης θα είμαστε έτοιμοι για μια σπουδαία σχολική χρονιά!

Σημείωση —-> δεν έγραψα το πάρτι λάθος με -ι !

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version