Site icon paixnidaki.com

Όλα όσα δήλωσε η Υπουργός παιδείας σήμερα για τα σχολεία και τις μάσκες

Όλα όσα δήλωσε η Υπουργός παιδείας σήμερα για τα σχολεία και τις μάσκες

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα επισκέφθηκε το 10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Οι δηλώσεις της υπουργού

«Ξεκινώ μια περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, σχολείο – σχολείο, για να μιλήσω με τους εκπαιδευτικούς, να ακούσω ερωτήσεις που μπορεί να έχουν και τις ανησυχίες τους και είμαστε εδώ για να τα λύσουμε όλα» συμπληρώνοντας πως «εκπαιδευτικοί, στελέχη εκπαίδευσης, γονείς, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά».

«Δεν έχουν επιστημονική βάση οι αντιδράσεις για τη μάσκα»

Ερωτηθείσα αναφορικά με τις αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, η κ. Κεραμέως σημείωσε πως

«αν αυτές, οι πραγματικά μειωμένες αντιδράσεις, είχανε κάποια επιστημονική βάση, θα τις συζητούσαμε με τους ειδικούς. Ωστόσο, δεν έχουν». Όπως τόνισε «οι  ειδικοί είναι σαφέστατοι πως η μάσκα είναι ασφαλής. Η μάσκα είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε αυτή τη στιγμή για να συνεχίσουμε τη ζωή μας, γιατί πρέπει να συνεχίσει, αλλά με ιδιαίτερη προστασία για την υγεία όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο με όλες τις δηλώσεις της Υπουργού.

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version