Site icon paixnidaki.com

Kids Cinema – Είδαμε την παιδική ταινία Lego Ninjago

Cinema – Είδαμε την παιδική ταινία Lego Ninjago

Χθες έκανε την πρεμιέρα της η παιδική ταινία  Lego Ninjago και εμείς τρέξαμε να τη δούμε.




Επιλέξαμε τα Village cinemas στο Ρέντη και συγκεκριμένα την παιδική αίθουσα που έχει ανοίξει για το κοινό, αν δεν κάνω λάθος, από το καλοκαίρι. Η αίθουσα είναι πραγματικά εκπληκτική, έχει πολύχρωμα αναπαυτικά καθίσματα, που μπορείς ακόμα και να ξαπλώσεις αν θέλεις. Το μεγάλο της όμως πλεονέκτημα είναι η τεράστια τσουλήθρα, απ’ άκρη σ άκρη της αίθουσας!

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση ήταν το προσωπικό, ήταν όλοι ευγενέστατοι και μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ πολύ άνετα. Ακόμα και όταν η Ζωή έριξε κάτω σχεδόν μισό κουτί ποπκορν η απάντηση ήταν “μην αγχώνεστε, παιδιά είναι”. Τέλος η τιμή του εισιτηρίου είναι 7,50 € , όπως ακριβώς είναι για όλες τις αίθουσες, παρόλο που οι παροχές είναι σαφώς περισσότερες!

Εννοείται ότι τα παιδιά το καταχάρηκαν, μου είπαν ότι μόνο σ αυτή την αίθουσα θέλουν να πηγαίνουν και ότι πέρασαν φανταστικά.

Μπορείτε εδώ να δείτε ένα μικρό βιντεάκι από την υπέροχη παιδική αίθουσα των village cinemas

 




Η ταινία Lego Ninjago

ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε, μια περιπέτεια όπου στο τέλος νικάει το καλό και η αγάπη. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο μικρός Λόιντ δεν είναι αγαπητός στον κόσμο λόγω του “κακού” μπαμπά του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με τους φίλους του γίνονται οι καλοί ήρωες, βρίσκουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και παρόλο που διαφέρουν κάνουν σπουδαία πράγματα.

Η ταινία περνάει επίσης ωραία μηνύματα , όπως ότι πρέπει να κάνουμε στην άκρη το εγώ μας, να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να μη θεωρούμε την αγάπη δεδομένη. Ακόμα και αν είμαστε διαφορετικοί λοιπόν μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, ακόμα και αν μας θεωρούν κακούς, εμείς μπορούμε να δείξουμε καλοσύνη!

Μια όμορφη παιδική ταινία, όχι μόνο για αγόρια αλλά και για κορίτσια που μας άρεσε πολύ!

Συνοπτικές πληροφορίες

Σκηνοθεσία:Τ. ΜΠΙΝ, Π. ΦΙΣΕΡ, Μ. ΛΟΓΚΑΝ

Σενάριο:ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΙΝ & ΠΟΛ ΦΙΣΕΡ
Διάρκεια:101 λεπτά
Πρεμιέρα:Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής:2017
Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Περίληψη

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα¬ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

Kids Cinema – Είδαμε την παιδική ταινία Lego Ninjago

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version