Site icon paixnidaki.com

Αυτές είναι οι βραβευμένες και οικολογικές πάνες που κάνουν πάταγο!

Αυτές είναι οι βραβευμένες και οικολογικές πάνες που κάνουν πάταγο!

Όταν είσαι νέος γονιός ψάχνεις να βρεις τα καλύτερα προϊόντα για το μωράκι σου. Προϊόντα που δεν θα προκαλέσουν προβλήματα και αλλεργίες στην ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών αλλά και οικολογικά για το καλό του πλανήτη μας.

Οι βραβευμένες οικολογικές πάνες για μωρά  Kit  & Kin ήρθαν στην Ελλάδα και μας υπόσχονται όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

Τι κάνει τις πάνες Kit  & Kin να ξεχωρίζουν;

Οι πάνες αυτές είναι φυσικά στεγνές, υπερ-απορροφητικές, υποαλλεργικές, βραβευμένες, βιοδιασπώμενες, εγκεκριμένες από δερματολόγους, οικολογικές και με τα πιο όμορφα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Με τον κωδικό  PAIXNIDAKI  θα έχετε έκπτωση    -15 % (δεν εφαρμόζεται σε προϊόντα που έχουν ήδη προσφορά)

Καλύτερες πάνες για τα μωρά

Οι πάνες Kit & Kin είναι υποαλλεργικές ενώ διαθέτουν έναν φυσικό απορροφητικό πυρήνα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερες χημικές ουσίες από τις τυπικές πάνες. Οι Kit & Kin πάνες προστατεύουν το απαλό και λεπτό δέρμα του μωρού  από ευαισθησίες, δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα και εξάνθημα από την πάνα.

Διαθέτουν ένα ειδικό στρώμα για να απορροφά και να ασφαλίζει αμέσως την υγρασία, διατηρώντας τη πάνα στεγνή και το μωρό άνετο.

Πατενταρισμένη τεχνολογία καναλιών για ομοιόμορφη διανομή υγρών γύρω από την πάνα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χαλαρώνει και προστατεύει από διαρροές έως και 12 ώρες.

Από τι είναι κατασκευασμένες οι πάνες για μωρά Kit  & Kin;

Οι πάνες είναι κατασκευασμένες με βιώσιμα υλικά και όχι τόσα πολλά πλαστικά όπως οι συμβατικές πάνες.

Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Στην Kit & Kin είναι περήφανα μέλη της PETA (People for the Ethical Treating of Animals). Αγοράζοντας προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα μπορείτε να βοηθήσετε να σωθούν πολλά ζώα από βασανιστικές δοκιμές και μια ζωή ταλαιπωρίας.

Καλύτερες πάνες για το περιβάλλον

Οι παραδοσιακές πάνες κατασκευάζονται  κυρίως από πλαστικά, έναν μη ανανεώσιμο πόρο που προέρχεται από λάδι. Αυτές οι πλαστικές πάνες θα χρειαστούν έως και 500 χρόνια για να βιοαποικοδομηθούν.

Οι πάνες Kit & Kin έχουν κατασκευαστεί με την ίδια τεχνική και διαδικασία παραγωγής με τις παραδοσιακές πάνες, με τη διαφορά ότι έχουμε αντικαταστήσει πολλά πλαστικά υλικά με βιώσιμα υλικά που είναι πιο απαλά για το δέρμα του μωρού μας και προστατεύουν τους μελλοντικούς πόρους του κόσμου μας.

Οι πάνες Kit & Kin υποστηρίζουν το έργο της World Land Trust.

Για κάθε 10 συνδρομές πάνας που λαμβάνουν, αγοράζουν και προστατεύουν ένα στρέμμα τροπικού δάσους μέσω της World Land Trust.

Με τον κωδικό  PAIXNIDAKI  θα έχετε έκπτωση    -15 %

Υπέροχα προϊόντα για τον καθαρισμό και την φροντίδα του δέρματος του μωρού και της μαμάς

Εκτός από τις βραβευμένες  πάνες θα βρείτε στο site τους και υπέροχα προιόντα  για τη φροντίδα του δέρματος του μωρού αλλά και της μαμάς.

Οικολογικά μωρομάντηλα 99% νερό – Φυσικά καθαρά

Τα Kit & Kin είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, απορροφητικά μωρομάντηλα με κορυφαία απόδοση. Ήπια, αλλά αποτελεσματικά με συστατικά από βότανα που καθαρίζουν και καταπραΰνουν με εκχύλισμα αλόης βέρα, χαμομηλιού και αγγουριού για να προστατεύσουν το λεπτό δέρμα του μωρού. Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από δερματολόγους στο ISPE.

Υποαλλεργικά προϊόντα για το μωρό

Σαμπουάν, αφρόλουτρο, βρεφικό λαδάκι σώματος, κρέμα για το σύγκαμα του μωρού και ενυδατική κρέμα σώματος για παιδιά

Υποαλλεργικά προϊόντα για τη μαμά

Λάδι κατά των ραγάδων της εγκυμοσύνης, κρέμα για τις θηλές, κρέμα σώματος (body butter)

Ιδανικό δώρο

Αν ψάχνετε να κάνετε ένα εκπληκτικό δώρο σ’ ένα μωράκι σκεφτείτε να φτιάξετε μια τούρτα από πάνες που θα περιέχει μέσα και μοναδικά προϊόντα περιποίησης για το μωρό αλλά και τη μαμά.

Εγώ έφτιαξα μια τριώροφη κλασική τούρτα από πάνες αλλά τη στόλισα με χριστουγεννιάτικα στολίδια γιατί θα την κάνω δώρο τώρα τα Χριστούγεννα .

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:

2 συσκευασίες για πάνες Kit & Kin

1 πακέτο μωρομάντηλα Kit & Kin

Και υποαλλεργικά προϊόντα περιποίησης για το μωράκι δηλαδή σαμπουάν, αφρόλουτρο, βρεφικό λαδάκι σώματος, κρέμα για το σύγκαμα του μωρού και ενυδατική κρέμα σώματος για παιδιά. Όλα φυσικά από το Kit & Kin

Για να στηρίξω την τούρτα χρησιμοποίησα ένα μεγάλο καλάθι

Κόκκινη κορδέλα

Μικρά λαστιχάκια

Και μπολικα χάρτινα διακοσμητικά που έφτιαξα μόνη μου.

Ξυλάκια για στήριγμα της τούρτας και για τα διακοσμητικά.

 

Αν θέλετε να δείτε τη διαδικασία βήμα βήμα τη δείχνω αναλυτικά στο προφίλ μου στο Instagram εδώ.

Αν θέλετε και εσείς να  κάνετε ένα  παρόμοιο δώρο μην ξεχάσετε ότι με τον

κωδικό  PAIXNIDAKI  θα έχετε έκπτωση    -15 %

σε όλο το site.

 

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version