Site icon paixnidaki.com

Βάφτιση | Βρήκαμε τα πιο κομψά λαδόπανα

Όπως σας έχω ήδη πει αυτή την περίοδο είμαστε σε φουλ ετοιμασίες για τις βαφτίσεις του καλοκαιριού! Αφού βρήκα τα πιο όμορφα βαφτιστικά ρουχαλάκια δείτε εδώ, έπρεπε να βρω και αντίστοιχης ποιότητας λαδόπανα. Και τα βρήκα και αυτά!

Τα κομψά λαδόπανα Lina Baby ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα!

Πρόκειται για μία 100% ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή βαπτιστικών ειδών, παιδικών ρούχων και αξεσουάρ.

Κορυφαίας ποιότητας υλικά


Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές απ’ όλον τον κόσμο. Επιλέγουν εκείνους που μπορούν και προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υλικά – όπως λινό, δαντέλα, βαμβάκι, μουσελίνα και οργάντζα.

Φτιαγμένα από τα πιο φίνα υλικά με πιστοποιημένες πρώτες ύλες (OEKO – TEX standard 100) τα λαδόπανα Lina Baby είναι αυτό που ψάχνουν όλοι οι γονείς!

Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου brand είναι


Για να είναι κάτι μοναδικό πρέπει να είναι:
Ποιοτικό…
Ανατρεπτικό…
Κάθε στιγμή διαφορετικό.
Διαχρονικότητα και στιλ άλλωστε, δεν είναι ποτέ τυχαία…
Ανατρεπτικές ιδέες στα ποιοτικότερα υλικά δίνουν λαδόπανα μοναδικά…

Ένα tip που διάβασα μέσα στο site της εταιρείας είναι το παρακάτω και πραγματικά μ’ εντυπωσίασε.


“Σεβόμαστε τα προϊόντα μας καθώς και τους μικρούς μας φίλους. Πάντα τηρούμε κάθε προβλεπόμενο μέτρο καθαριότητας και υψηλής ποιότητας σιδερώματος. Γι’ αυτό συνιστούμε να μην πλένονται πριν την χρήση τους”.

Προσωποποιημένα λαδόπανα


Μπορείτε αν θέλετε ακόμα και να ζητήσετε να σας κεντήσουν το όνομα του μωρού πάνω στα λαδόπανα σας!

 

Μπορείτε να δείτε εδώ το επίσημο site της εταιρείας. Αλλά και να τους ακολουθήσετε σε Facebook  & Instagram για να πρακολουθείτε τις νέες τάσεις της μόδας!

Με το καλό οι βαφτίσεις μας!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version