Site icon paixnidaki.com

Πώς να μάθετε εύκολα 63 μνημεία του κόσμου μέσα από παιχνίδι!

Πώς να μάθετε εύκολα 63 μνημεία του κόσμου μέσα από παιχνίδι!

Αν σας έλεγα ότι ένα πολύ μικρό παιδάκι μπορεί να μάθει 63 τουλάχιστον μνημεία του κόσμου μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι τι θα λέγατε; Αν σας έλεγα ότι και τα δικά μου πρωτάκια τα έμαθαν όλα με διασκεδαστικό τρόπο, εύκολα και γρήγορα;

Χάρισε μας ένα like ♥

Ανακαλύψα μια πρωτότυπη σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που είναι ακριβώς πάνω στη φιλοσοφία μου. Τα Learning Tube σχεδιάστηκαν από την ομάδα της K-TOYZ και συναρμολογούνται στα κεντρικά της γραφεία της στην Θεσσαλονίκη και έρχονται να συστήσουν την νέα γενιά εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

Αποτελούν την 1η εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών που το θεματικό της περιεχόμενο διαθέτει ισάξιο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες κάθε ηλικίας. Έτσι αποτελούν τα πρώτα παιχνίδια στα οποία μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά, αποκομίζοντας χρήσιμες γνώσεις όλα τα ηλικιακά γκρουπ χωρίς περιορισμούς.

Ταυτόχρονα είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών όπου το παιχνίδι δεν σταμάτα στις κάρτες του παιχνιδιού αλλά συνεχίζεται online, σε βάση δεδομένων που εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς με νέες κάρτες – ερωτήσεις.

Εμείς αγοράσαμε το εκπαιδευτικό παιχνίδι “Τα μνημεία του κόσμου”

και ενθουσιαστήκαμε οικογενειακώς. με μια φράση , το λατρέψαμε! Τα παιδιά το αγκάλιασαν κυριολεκτικά και εμείς οι μεγάλοι απορήσαμε με το πόσες γνώσεις πήραμε. Μέσα σε 1 ώρα ατελείωτου παιχνιδιού, παίξαμε, γελάσαμε, μάθαμε, ανακαλύψαμε και το κυριότερο κάναμε όνειρα να ταξιδέψουμε σ ολόκληρο τον κόσμο μαζί!

Το Learning Tube μπορείτε να το παίξετε με πάρα πολλούς τρόπους, να το φέρετε στα μέτρα σας ή να ανακαλύψετε νέους!

Η εταιρεία ωστόσο προτείνει τους εξής τρόπους:

  1. Παιχνίδι μόνο με κάρτες – Ο μικρότερος σε ηλικία διαλέγει μια κάρτα και υποβάλλει μια ερώτηση στον άλλο παίκτη. Αν απαντήσει σωστά η κάρτα είναι δική του, αν όχι την κρατά αυτός που έκανε την ερώτηση.
  2. Παιχνίδι με ζάρι – Μέσα στην συσκευασία υπάχει ένα πρωτότυπο ζάρι που κάθε παίχτης το ρίχνει και ακολουθεί τις οδηγίες του ζαριού. Εδώ η αγωνία αυξάνεται κατακόρυφα και όλοι οι παίκτες τρέμουν το Bang και ελπίζουν στο Bonus. Μη με ρωτήσετε τι είναι αυτά που σας είπα μόλις τώρα. Απλά παίξτε με το Learning Tube και πείτε μου αν κάνω λάθος!

Εμείς στο σπίτι μας μέχρι τώρα παίξαμε με τον τρόπο που προτείνει η K-TOYZ, αλλά ανακαλύψαμε και τους δικούς μας τρόπους!

Και επειδή ξέρετε πόσο σας σκέφτομαι και σας αγαπώ 2 τυχεροί νικητές μπορούν να κάνουν δικό τους αυτό το φανταστικό παιχνίδι. 2 διαγωνισμοί μόλις ανέβηκαν σε Facebook και Instagram.

 

Για να πάρετε μέρος στο facebook κλικ εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία.

Για να πάρετε μέρος και στο Instagram κλικ εδώ ή κλικ πάνω στη φωτογραφία.

Καλή επιτυχία σε όλους σας

Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο.

Το αγαπήσαμε όλοι μας και σίγουρα θα πάρουμε όλη τη σειρά για να παίξουμε και να μάθουμε. Εκτός από τα μνημεία του κόσμου, στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης και:

Τα παιχνίδια Learning Tube θα τα βρείτε εδώ.

Η εταιρεία αυτή μας λέει ότι :

“Η δραστηριότητα μας σαφής και ξεκάθαρη, να παράγουμε παιχνίδια που φέρνουν χαμόγελα. Παιχνίδια που στηρίζονται σε διαχρονικές ιδέες και διαθέτουν μοναδική ταυτότητα. Παιχνίδια που παρασύρουν δημιουργικά, διακρίνονται για την ποιότητα τους και απευθύνονται σε όλους εκείνους τους εναπομείναντες ρομαντικούς, που αναζητούν ποιοτικές εναλλακτικές ψυχαγωγίας και αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους που αγαπούν.”

Και μ αυτό θα κλείσω αυτή την ανάρτηση που αγάπησα πολύ, γιατί παίξαμε και χαρήκαμε πιο πολύ!

Αν σας προτείνω αυτό το παιχνίδι; Ναι με κλειστά μάτια

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version