Site icon paixnidaki.com

Έρχεται η παιδική ταινία Lion King- Trailer

Μια παιδική ταινία που είχα λατρέψει πριν χρόνια ήταν ο Lion King. Ακόμα θυμάμαι το πόσο πολύ μου άρεσε και φυσικά ήταν μια από τις ταινίες που έβαλα να δουν τα παιδιά μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φέτος το καλοκαίρι ο αγαπημένος μας Lion King επιστρέφει 25χρόνια μετά!!! Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. H νέα live action ταινία της Disney σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, πρόκειται να μας κάνει να κλάψουμε ξανά!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥



 

Υπόθεση Lion King

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Πληροφορίες

Φωνές στην original εκδοχή: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, Keegan-Michael Key, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph

Σκηνοθεσία: Jon Favreau

Σενάριο: Jeff Nathanson

Trailer Lion King

Η Disney έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για την νέα παιδική ταινία «Lion King» του Jon Favreau

Στο trailer εμφανίζονται όλοι οι χαρακτήρες, από τον Μουφάσα και τον Σκαρ μέχρι τους Ζάζου, Τιμόν και Πούμπα.

 

Πότε θα κυκλοφορήσει η παιδική ταινία Lion King ;

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου.

 

Ανυπομονούμε όλοι μας πολύ!!!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version