Site icon paixnidaki.com

3 μαγαζιά στον Πειραιά που μπορείς να επισκεφθείς με τα παιδιά σου

Τι καλύτερο από το είναι Σαββατοκύριακο και να μπορείς να βγεις μια βόλτα με όλη την οικογένεια;

 

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να βγεις για περπάτημα, για βόλτες στην εξοχή ή δίπλα στη θάλασσα.

 

Ο Πειραιάς, με το παραλιακό του μέρος της Πειραϊκής, της Μαρίνας Ζέας και του Πασαλιμανίου ενδείκνυται για μεγάλους περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

 

Ποια είναι όμως το μαγαζιά που είναι kid- friendly στον Πειραιά για να καθίσεις με τα παιδιά σου μετά τη βόλτα;

 

 

 

Το Mardi bar, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, έχει μια μεγάλη αυλή με κήπο και λουλούδια είναι ιδανική για να κάτσεις έξω να απολαύσεις τον ήλιο. Ο χώρος είναι μεγάλος και χωράει άνετα το καρότσι σου, το μαγαζί βρίσκεται σε στοά με πεζόδρομο που δεν περνάνε αυτοκίνητα και το μενού περιλαμβάνει φρέσκους χυμούς και ωραία πρωινά κατάλληλα για όλη την οικογένεια.

 

  1. Rocambolesco

 

Έχεις περπατήσει όλη τη Ζέα ή θες απλά ένα μαγαζί με ποιοτικά γλυκά και φιλικό περιβάλλον; Το Rocambolesco στη Μαρίνα Ζέας, προσφέρει πεντανόστιμα χειροποίητα παγωτά και γλυκά για τα παιδιά και υψηλής ποιότητας καφέ και brunch για τους γονείς. Αν βρίσκεσαι στην περιοχή μην παραλείψεις να το δοκιμάσεις.

Plus: περιέχει ειδικό δωμάτιο στην τουαλέτα για να αλλάξεις το μωρό σου ανενόχλητη.

 

  1. Gazi College

Αν η βόλτα σου σε φέρνει προς το Πασαλιμάνι, τότε μια safe επιλογή είναι το Gazi College. Στην αρχή, μπορεί να σου φανεί ότι είναι μόνο για φοιτητές, αλλά είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Το Gazi College, βρίσκεται και αυτό πάνω σε πεζόδρομο άρα δεν υπάρχουν αυτοκίνητα. Επίσης, προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στο μενού του με γεύματα και πιάτα ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά.

 

Από την ομάδα του This Is Piraeus

Facebook

Instagram

φωτογραφία

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version