Site icon paixnidaki.com

Magic Mixies μαγικό καζάνι – Είστε έτοιμοι για την απόλυτη μαγική εμπειρία; 

Magic Mixies μαγικό καζάνι – Είστε έτοιμοι για την απόλυτη μαγική εμπειρία;

Το Magic Mixies μαγικό καζάνι έφτασε στο σπίτι μας πριν λίγες ημέρες και μας εντυπωσίασε από το κουτί. Τα παιδιά μου αγαπάνε τα παιδικά έργα με μάγισσες, λατρεύουν τον Harry Potter και αυτό το μαγικό καζάνι ήρθε πάνω στην ώρα για να “κάνουν εξάσκηση” μαγικών!

Magic Mixies μαγικό καζάνι unboxing

Η συσκευασία περιέχει:

1 καζάνι,

1 λούτρινο σε ροζ χρώμα,

1 ραβδί,

1 θήκη για το πετράδι,

1 βιβλίο με ξόρκια,

1 φιαλίδιο για το εφέ σύννεφου,

1 φορτιστή για το καζάνι,

1 κλειδί επαναφοράς,

1 μπουκάλι με φίλτρο,

συστατικά για το ξόρκι (αστερόσκονη, αστέρι, φτερό, λουλούδι, πετράδι,περγαμηνή).

Εφέ σύννεφου

Για το εφέ σύννεφου έχει χρησιμοποιηθεί φυτική γλυκερίνη που είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση και δεν περιέχει ζωικά υποπροϊόντα ή χημικά πρόσθετα.

Η λειτουργία με το εφέ σύννεφου έχει διάρκεια περίπου 10  φορές ή/και μέχρι να τελειώσει το ειδικό υγρό που περιέχεται για τη δημιουργία του εφέ. Μπορείτε να παίξετε όσες φορές θέλετε με ή χωρίς το εφέ σύννεφου.

Μπαταρίες και φορτιστής

Το καζάνι λειτουργεί με μπαταρία λιθίου 2,96WH (περιλαμβάνεται) – περιλαμβάνεται και φορτιστής μπαταρίας
Το λούτρινο λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται).
Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να διαβάσετε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης και να φορτίσετε το καζάνι πριν παίξετε για πρώτη φορά.

Παιχνίδι

Λένε ότι τα μαγικά πλάσματα είναι κρυμμένα, περιμένοντας κάποιον να τους δώσει ζωή! Είστε έτοιμοι για την απόλυτη μαγική εμπειρία;

Αρχικά θα φτιάξετε το μαγικό φίλτρο, το οποίο περιέχει μπόλικη αστερόσκονη, ένα φτερό και φυσικά το σωστό ξόρκι. Κάθε φορά που θα ρίχνετε μέσα ένα μαγικό συστατικό και θα ανακατεύετε το ίδιο το μαγικό καζάνι με έναν συγκεκριμένο ήχο θα σας ενημερώνει πότε θα πρέπει να χτυπήσετε το ραβδί σας. Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει αρκετή ώρα γιατί πρόκειται να δημιουργήσετε ένα χαριτωμένο, λούτρινο πλασματάκι!

Θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά ειδικά την πρώτη φορά που θα φτιάξετε το μαγικό φίλτρο με όλα αυτά τα μαγικά συστατικά!

 

Μπορείτε να δείτε το video με την παρασκευή του μαγικού φίλτρου στο Instagram εδώ

αλλά και στο TikTok εδώ

@julie_bouzaΚαιρό είχαμε να…μαγευτούμε από ένα παιχνίδι και με το Magic Mixies μας συνέβη αυτό ακριβώς! ##MagicMixies ##GiochiPreziosiHellas @giochipreziosihellas♬ πρωτότυπος ήχος – julie_bouza

Mixie το πιο χαριτωμένο λούτρινο πλασματάκι

Η Mixie είναι ένα χαριτωμένο, λούτρινο πλασματάκι που θα το δείτε να εμφανίζεται μέσα από το μαγικό σύννεφο αμέσως μόλις ολοκληρώσετε το μαγικό σας φίλτρο. Διαθέτει  50+ ήχους και αντιδράσεις και θα σας προκαλεί να το χαϊδεύετε συνέχεια.

Καθάρισμα του Magic Mixies μαγικού καζανιού

Αφού παίξετε με το μαγικό σας καζάνι απλά αφαιρέστε το πάνω μέρος του καζανιού και πετάξτε τα υπολείμματα, στη συνέχεια καθαρίστε το μαγικό καζάνι με ένα χαρτί ή ένα μωρομάντηλο.

Πώς μπορώ να παίξω ξανά;

Στο καθαρό σας μαγικό καζάνι τοποθετήστε ξανά στο κάτω μέρος, στην ειδική υποδοχή την Mixie, και επαναλάβετε το μαγικό φίλτρο από την αρχή.

Σε περίπτωση που τα μαγικά συστατικά έχουν όλα τελειώσει μπορείτε να το παίξετε μόνο με νερό, το καζάνι θα συνεχίσει να βγάζει το εφέ σύννεφου και μετά μπορείτε να προσθέσετε έξτρα από το μπουκαλάκι που γράφει πάνω εφέ σύννεφου.

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version